LikeSend adlı üyeden alıntı

Tamam ben cahilim peki siz açıklayın, ne yaşandı da Tunceli de çarşı içinde insanlar polis-terörist çatışmasında teröristi tutacak hale geldi ?

Ben neden böyle bir durumda teröristi tutmam da orada halk teröristi tutar hale gelmiş ? Buyrun siz açıklayın

Ek Olarak:

Hangi düşüncelerim anayasal suç içeriyor ? Gidin savcılığa şikayet edin hatta buradan gösterin ben de göreyim, diğer arkadaşlar da görsün, hazır terörist ihbar edene ödül veriliyorken siz de faydalanın hem öyleysem bir teröristten daha kurtulmuş olursunuz .

Unutmayın ki iftira da bir suçtur, ben terörist değilim ya da pkkya dair hiç bir sempatim yokken siz ısrarla aynı şeyleri söyleyerek iftira atıyorsunuz







LikeSend adlı üyeden alıntı



Asker polis halk için vardır ve o halk artık istemiyorsa orada görev yapmasının da bir anlamı yoktur, görünen o ki asker de polis de orada boşu boşuna can veriyor, sınırlar çoktan çizilmiş ülke çoktan bölünmüş, bunun sürdürülebilir tarafı da yok.




Yukarıda alıntıda son cümleye bakın ülke çoktan bölünmüş cümlesine Türkiye Cumhuriyeti'nin toprak bütünlüğü vatan sınırları hakkında konuşuyorsunuz ülkeyi bölmekten yada bölündüğünü iddia eden sizsiniz kesinlikle iftira yok kanıt yukarıda