lostyazilim
tr.link

Öğren,öğren nereye kadar?..

5 Mesajlar 848 Okunma
acebozum
tr.link

sovetski sovetski ♛ PHP ♛ Kimlik Onayı
  • Üyelik 03.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 1205
  • Beğeniler 437 / 458
  • Ticaret 2, (%100)
Bu öğrenmek meselesi bitmeyen bir şey galiba..

Hayat bir kenara, programlama kısmını saysak bitmek bilmiyor.

HTML ile başladım CSS sız yürümedi onu öğrendim, sonra PHP sız tadı olmadı mecbur onu öğrendim, ardından Anlık işlem için Jquery gerekti onu öğrendim.

Şimdi bakıyorum internetten felan OOP,Pascal,C++,C# ne bileyim saysan trilyon tane dil var :(

Kendi dilimi yazayım dedim, assembly karşıma çıktı, kodlarına baktımda biranlık "ben insanmıyım" dedim. Aslında iyi öğrenince zor gözükmedi yani bir harf bir sembolu temsil ediyor fakat yinede zor.

Mesela merhaba yazısına bir bakın :(

0x4d(M) 0x65(e) 0x72(r) 0x68(h) 0x61(a) 0x62(b) 0x61(a)

Parantezin içindeki harfleri değiştirmekle olmuyor malesef bu işler ))

Birde bakıyorum kendi programlama dilini yazanlar 7-8 senelerini harcamış.

Düşün sen 8 seneni harca sonda işini bitir, sen bitirdiğin andada senden daha iyi bir sistem çıksın -_-

Öğrenmek hayatımızın sonuna kadar devam edicek galiba :(
WampiR

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Sorun hepsini ciddi seviyede ogrenmeye calismakta; boyle bir sey mumkun degil.
Php ogrenin coddi duzeyde, wordpress tema kasin psd satin alip, hayatiniz kurtulsun.
kizilperi

kişi bu mesajı beğendi.

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
bütün dillerde usta olan insanlar varki 45 yaşlarında oluyorlar haliyle genelde bu insanlar muazzam derece ki programların kodlanması ve website yapımlarında çalışıyorlar şuana kadar yaşı genç olup ustasını görmedim varsada filmlerden ibaret
UNKEF

kişi bu mesajı beğendi.

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)

darkthepro adlı üyeden alıntı

bütün dillerde usta olan insanlar varki 45 yaşlarında oluyorlar haliyle genelde bu insanlar muazzam derece ki programların kodlanması ve website yapımlarında çalışıyorlar şuana kadar yaşı genç olup ustasını görmedim varsada filmlerden ibaret

Hocam yorumunuzu çok beğendim...
Şimdikiler wp kurup birkaç editlemeyle siteye her şeyi alıntı çalıntı artık her ne deniyorsa doldurarak reklamlarla vb. yollarla yan gelip yatarak para nasıl kazanılır diye araştırmaktan başka hiçbir şey yapmyorlar. Bu arada, bu saydıklarımı yaparken bile emek hırsızlığı ile, mesela lisanssız tema kullanarak(ücretli olduğu halde) vb. şekilde hareket ediyorlar.

wmaraci
wmaraci

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)

serras62 adlı üyeden alıntı

Hocam yorumunuzu çok beğendim...
Şimdikiler wp kurup birkaç editlemeyle siteye her şeyi alıntı çalıntı artık her ne deniyorsa doldurarak reklamlarla vb. yollarla yan gelip yatarak para nasıl kazanılır diye araştırmaktan başka hiçbir şey yapmyorlar. Bu arada, bu saydıklarımı yaparken bile emek hırsızlığı ile, mesela lisanssız tema kullanarak(ücretli olduğu halde) vb. şekilde hareket ediyorlar.

öyle konuya hakim biri programını nasıl koruyacağını bilir ve buna göre kodlar evet bazen daha hızlı olmak için bu hataya düşebilir yinede yaşı çok fazla olup öğrenmeye devam eden insanlar mevcut genelde bu tarz insanlar dev yapıların arkasında ki bütün dilleri bilen biri binlerce insana bedel olabilir hele zekası ve konuya dair bilgileriyle hızı birleşirse o adama ne kadar para versen yine azdır genelde bu tarz insanlar ya oyun motoru kodluyor, ya dev platformların arkasında facebook, steam gibi güvenik işleri yada site açıkları , hepsini geçtim emekli olan biri zevk için video çekme programı, yada hile programlarını kodlayıp parayla satabiliyor ki aylık bir bedel aldığını düşünürseniz sistemini iyi kurarsa cracklenemez

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al