Neden tutmasın?
Birde paylaştığınız sistemlerde referans gibi bir şey yapabilirseniz daha ilgi çekici olur. Sizin blogunuza özel kupon kodları olabilir veya referans misali. Çünkü bu bilgileri başka yerlerde de paylaşacaklar bu tarz şeylerle ziyaretçilerinize sizi tercih etmeleri için bir sebep vermiş olursunuz
Birde paylaştığınız sistemlerde referans gibi bir şey yapabilirseniz daha ilgi çekici olur. Sizin blogunuza özel kupon kodları olabilir veya referans misali. Çünkü bu bilgileri başka yerlerde de paylaşacaklar bu tarz şeylerle ziyaretçilerinize sizi tercih etmeleri için bir sebep vermiş olursunuz
Ustad yani demek istediginiz mesela adam benim refimden giriyor siteden alisveris yapiyor benden yaptığının yuzde 3 unu geri aliyor ?
Ne kuponu verebilirim ?
Ek Olarak:
Hocam isim içeriği yansıtıyor fakat fazla uzun gibi. Örneğin kazanpara.com gibi birşey yani nasıl desem kısa olsaydı veya 4-5 harf tabi bunda nasıl yansıtacağım içeriği diyeceksin oda sana kalmış yani kafa yorucaksın.
Hmm olabilir ustad dediginiz cok tesekkürler.
Ek Olarak:
AvukatDenizCelik adlı üyeden alıntı
domaini pek beğenmediğim açıkçası evet site içeriğiyle orantılı ama akılda kalıcı değil ziyaretçinin bir daha bulması zor olabilir onun yerine internettenkazan.com internetkazandirir.com gibi en azından kısa bir domain olsa güzel olurdu . Verdiğim domainler dolu mu boş mu bilmiyorum örnek olarak yazdım .tasarım güzelleştirilebilir birde yazılara resim eklemeyi unutma derim , logo biraz daha güzelleşse daha iyi olur zannımca
Bosda doluda olsa cok guzel oneriler aklima gelmemisti resim ekliyecegim.
Logo daha kotuydude bu biraz daha iyi sanki .
Tasarim sade bir tema daha nasil guzellestirebilirim ?