lostyazilim
tr.link

Hit Programları Yararlı Mı?

24 Mesajlar 7.098 Okunma
lstbozum
tr.link

firat356 firat356 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 153
  • Beğeniler 9 / 29
  • Ticaret 1, (%100)

ErdemDnmz adlı üyeden alıntı

Hit programını açıklayayım sizlere sanıyorsunuz'ki hit geliyor aslında onlar sanal pc'den gönderilen botlar.

Sitenize ne yararı olur : Tek bir yararı vardır sitenizi çok giriyor gösterip sıralamalardan düşürmeye ve alexa bir anda patlamaya kadar gidebilir.

Zararı : Adsense var ise 1 gün için'de yasaklanma geçersiz tık site önizleme'de istatistiskler bir anda düşmüş siteniz artık kurtulamaz hale gelmiş hiç bir yolu olmayan yokuşa sürükleyen bir bot'tur.

Nereden biliyorsunuz derseniz yaşadım sadece jingling'in arka plan vb Türk'çe dil yapmış arkadaş paylaşmış sanıyorsunuz'ki hit geliyor hem hosting kotanızı hemde cpu'yu aşıyor ve zarar veriyor trafik siteleri aksine daha'da öldürüyor botnet ddos kullanmanıza gerek yok bir siteyi çökertmek için bu programlar çökertiyor anlayan ve bilen var ise lütfen uyarsın kullananları ben yine uyarıyorum.

Botnet zaten sitelere saldırı yapmak için kullanılır.hocam siz olayı cok yanlış anlamışsınız

wmaraci
reklam

ErdemDnmz ErdemDnmz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 479
  • Beğeniler 105 / 145
  • Ticaret 0, (%0)

firat356 adlı üyeden alıntı

Botnet zaten sitelere saldırı yapmak için kullanılır.hocam siz olayı cok yanlış anlamışsınız

Ben diyorum'ki botnet ddos kadar etkisi var siteye siz diyorsunuz yanlış anlamışsınız ben programları sitelerin nasıl olduğunu açıklama olarak söylüyorum. :)
Shakedown

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 153
  • Beğeniler 9 / 29
  • Ticaret 1, (%100)

Ben diyorum'ki botnet ddos kadar etkisi var siteye siz diyorsunuz yanlış anlamışsınız ben programları sitelerin nasıl olduğunu açıklama olarak söylüyorum. :)

Botnetler sadece kotanızı doldurur , siteleri görsel olarak ,tarayıcılarla, ziyaret etmezler!

Ama hit programlari tek tek sitelerin sayfalarını tarayıcıda açarak ziyaret eder.eğer sürekli liği sağlarsanız (uygun hit programini kullandığınız sürece) yarar sağlar.

• Üyelik 01.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 479
  • Beğeniler 105 / 145
  • Ticaret 0, (%0)

Botnetler sadece kotanızı doldurur , siteleri görsel olarak ,tarayıcılarla, ziyaret etmezler!

Ama hit programlari tek tek sitelerin sayfalarını tarayıcıda açarak ziyaret eder.eğer sürekli liği sağlarsanız (uygun hit programini kullandığınız sürece) yarar sağlar.

Hocam uygun hit programı diye bir şey varmı Allah aşkına hit programı diyorsun kullanıcımı giriyor bakıyor üyemi oluyor. Gözünüzü seveyim biraz araştırma yapın sadece sitenizin ömrünü öldürüyor fazla bir şey demek istemiyorum iyi forumlar.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 153
  • Beğeniler 9 / 29
  • Ticaret 1, (%100)

Hocam uygun hit programı diye bir şey varmı Allah aşkına hit programı diyorsun kullanıcımı giriyor bakıyor üyemi oluyor. Gözünüzü seveyim biraz araştırma yapın sadece sitenizin ömrünü öldürüyor fazla bir şey demek istemiyorum iyi forumlar.

Haha :) araştırayım mı? Ben yıllardır bu tür botlar yapıyorum :) eğer bir botu çalıştırıp,sitenizi günde 2 bin kez ziyaret ettirip sonra 1 gunde programı kullanmayı bırakırsanız tabi ki siteniz kötü etkilenir

• Üyelik 01.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 479
  • Beğeniler 105 / 145
  • Ticaret 0, (%0)

Haha :) araştırayım mı? Ben yıllardır bu tür botlar yapıyorum :) eğer bir botu çalıştırıp,sitenizi günde 2 bin kez ziyaret ettirip sonra 1 gunde programı kullanmayı bırakırsanız tabi ki siteniz kötü etkilenir

Hocam kullanıcı klavyesini alıp gerçek adıyla üye oluyorsa helal olsun diyorum lakin bot bu sadece ne yapıyor boş boş dolaşıyor site'de kalış süresini yüzdesini düşürüyor halbuki orjinal hit'le neler yapılabilir..

Programı ben sadece 1 hafta kullandım harcadığım 150 GB alan'dı.

Sınırsız hosting kullanıyorum Allah'tan.

• Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 153
  • Beğeniler 9 / 29
  • Ticaret 1, (%100)

Hocam kullanıcı klavyesini alıp gerçek adıyla üye oluyorsa helal olsun diyorum lakin bot bu sadece ne yapıyor boş boş dolaşıyor site'de kalış süresini yüzdesini düşürüyor halbuki orjinal hit'le neler yapılabilir..

Programı ben sadece 1 hafta kullandım harcadığım 150 GB alan'dı.

Sınırsız hosting kullanıyorum Allah'tan.

Çok yanlış düşünüyorsunuz hocam.yakında bir bot daha yapacağım ama şimdiden size bir kaç detayını söyleyeyim:

Bir bot siteye üye olabilir
yorum atabilir
Sayfalar arasi dolaşabilir,
Reklamlari (ziyaret sayısıyla orantılı olarak) tıklayabilir,
Ayrıca farklı sayfaları dolaşarak, hemen çıkma yüzdesini düşürebilir

Yakında bu şekilde bir bot çıkaracağım

Bunlar sizce yetmez mi?

(Piyasadaki her bot bu şekilde çalışmıyor, yani her bot yararlı diyemem.)

• Üyelik 01.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 479
  • Beğeniler 105 / 145
  • Ticaret 0, (%0)

Çok yanlış düşünüyorsunuz hocam.yakında bir bot daha yapacağım ama şimdiden size bir kaç detayını söyleyeyim:

Bir bot siteye yorum atabilir
Sayfalar arasi dolaşabilir,
Reklamlari (ziyaret sayısıyla orantılı olarak) tıklayabilir,
Ayrıca farklı sayfaları dolaşarak, hemen çıkma yüzdesini düşürebilir

Yakında bu şekilde bir bot çıkaracağım

Bunlar sizce yetmez mi?

(Piyasadaki her bot bu şekilde çalışmıyor, yani her bot yararlı diyemem.)

Tamam hocam siz botunuz'la devam edin yollarınıza sohbetinizi botlarınız'la yapın konuları bot'a açtırın teşekkür ettirin oda size teşekkür etsin. :D

Daha ne diyeyim Allah yolunuzu açık etsin kolay gelsin iyi bot'lu kazançlar.

• Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 153
  • Beğeniler 9 / 29
  • Ticaret 1, (%100)

Tamam hocam siz botunuz'la devam edin yollarınıza sohbetinizi botlarınız'la yapın konuları bot'a açtırın teşekkür ettirin oda size teşekkür etsin. :D

Daha ne diyeyim Allah yolunuzu açık etsin kolay gelsin iyi bot'lu kazançlar.

Hocam bunlar karşısında hala kendinizi savunacak sözünüz varsa söyleyin,bu şekilde laf koyduğunuzu düşünerek kaçmayın

• Üyelik 01.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Adana
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 479
  • Beğeniler 105 / 145
  • Ticaret 0, (%0)

Hocam bunlar karşısında hala kendinizi savunacak sözünüz varsa söyleyin,bu şekilde laf koyduğunuzu düşünerek kaçmayın

Hocam benim kaçtığım yok işim var projelerim var forum'da sadece arkadaşlara yardımcı oluyorum zamanımın yarısı forum'lar'da geçiyor laf asla koymuyorum siz öyle anlıyorsanız kusura bakmayın ama bu şekil'de yollara devam edilmez ben sadece olacakları söylüyorum.

Kalbinizi kırdıysam özür dilerim ama gerçek bu.

İyi forumlar.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al