firat356 adlı üyeden alıntı

Yok hocam yanlış anlamayın ben sadece gerçekleri konuşalım diyorum.siz denemiş olabilirsiniz ama nasıl denediniz hangi botu denediniz? Belki bir anda çok fazla hit çekmeye çalıştınız belki kullandığınız bot çok iyi değildi.Bu şekilde tüm yazılımları,o kadar kişinin emeğini kötüleyemezsiniz.

Ben size yazdım az önce, yapacağım botun neler yapacağını.sizce bunları yapamayacak mıyım yani?
Ayrıca, örnek veriyorum. Benim yapacağım yazılım ile 1 bilgisayardan 1 saat icinde ortalama 20 kullanıcı sitenize girecek.neden çok fazla degil söyleyeyim.çünkü proxy kullanmayacağım.her kullanici için modeme reset atacağım.yani demek istedigim ,tum yazılımları bu şekilde kötüleyemezsiniz!

Hocam konu fazla dağılmasın size yapamazsınız demiyorum gerçek insan olmadan bir site başarılı olamaz hocam lütfen konuyu uzatmayalım emeğinize sağlık size kolay gelsin diyorum başarılar hayatınız'da.

Ben günlük kendi ip kendi ellerim'le 150 konu açıyorum orjinal kendi oyun yamalarımı yapıyorum arkadaşlara'da buradan kimsenin emeğini kötülemiyorum ama kullanmadan önce çok çok iyi bir webmastere bilişim'ci arkadaşlara tekrar sormalarını tavsiye ediyorum hayırlı forumlar konu daha'da uzamasın Allah'a emanetsiniz.