lostyazilim
tr.link

Yönelndirme hakkında

4 Mesajlar 627 Okunma
acebozum
tr.link

CivanDemir CivanDemir Merhaba Dünya Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 330 / 389
  • Ticaret 14, (%100)
Merhaba, sitemin ip adresini girdiğim zaman siteye giriyor fakat ip adresi , www.siteadresi.com'a yönlendirmiyor. adres çubuğunda ip adresi yazarak bağlanıyor.

www.siteadresi.com yazdığımda siteye giriyor , ip adresini yazınca da siteye giriyor fakat ip adresi www.siteadresi.com a yönlendirmeden bağlanıyor. Yani tarayıcının adres çubuğunda direkt ip adresi yazıyor.
Bu arada wordpress kullanmıyorum.

Panel görüntüsü

googleasistan
webimgo

UyuzWeb UyuzWeb Yardımsever Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Aircraft Powerplant
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 988
  • Beğeniler 40 / 200
  • Ticaret 24, (%100)
Siteye neden ip adresi ile girmek istiyorsunuz ? Belki anlamamış olabilirim yanlış anlaşılma olabilir ama ip adresi ile girdiğinizde siz direk sitenizin ismi yazsın istiyorsunuz değil mi? Fakat normal yazarak girmek varken ip ile girmek biraz ilginç oldu :)

Geri dönüş için mesajı alıntılayın.

CivanDemir CivanDemir Merhaba Dünya Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Teknisyen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** D**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 330 / 389
  • Ticaret 14, (%100)

UyuzWeb adlı üyeden alıntı

Siteye neden ip adresi ile girmek istiyorsunuz ? Belki anlamamış olabilirim yanlış anlaşılma olabilir ama ip adresi ile girdiğinizde siz direk sitenizin ismi yazsın istiyorsunuz değil mi? Fakat normal yazarak girmek varken ip ile girmek biraz ilginç oldu :)

Hocam şimdi ben düzeltmez isem arama motorlarına site o şekilde indexlenebilir. Üstelik ip adresinin o şekilde kalması pek de güvenli bir iş değil açıkçası.

Ayrıca bir üye benim açtığım foruma üye olduğunda www.siteadresi.com'dan üye girişi yaptığında , siteadresi.com'a girdiğinde üye girişini tekrar yapması gerekiyor. Kısacası ben yönlendirmelerde sıkıntı çıkarmışım düzeltmem gerekiyor.

Bakın mesela google'ın İP adresi: 173.194.113.73

girildiği zaman anında google.com.tr e yönlendiriliyor. Bende bu işi nasıl halledebileceğimi soruyordum.

UyuzWeb UyuzWeb Yardımsever Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Aircraft Powerplant
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 988
  • Beğeniler 40 / 200
  • Ticaret 24, (%100)

CivanDemir adlı üyeden alıntı

Hocam şimdi ben düzeltmez isem arama motorlarına site o şekilde indexlenebilir. Üstelik ip adresinin o şekilde kalması pek de güvenli bir iş değil açıkçası.

Ayrıca bir üye benim açtığım foruma üye olduğunda www.siteadresi.com'dan üye girişi yaptığında , siteadresi.com'a girdiğinde üye girişini tekrar yapması gerekiyor. Kısacası ben yönlendirmelerde sıkıntı çıkarmışım düzeltmem gerekiyor.

Bakın mesela google'ın İP adresi: 173.194.113.73

girildiği zaman anında google.com.tr e yönlendiriliyor. Bende bu işi nasıl halledebileceğimi soruyordum.

Anlamamışım tam olarak. Umarım bu açıklamanız ile başka arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır. Kolay gelsin hocam.

Geri dönüş için mesajı alıntılayın.
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al