-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba.
En güvenli linux sürümü hangisidir ? Ya da böyle bir sürüm var mıdır ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Linux sürümlerinde hangisi daha güvenli sorusundan ziyade hangisi daha rahat diye sorsanız daha iyi olur bence, Kali Linux ve Ubuntu önerebilirim.
Hostapot.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@seyitalidoğan sizi meşgul etmek istemem.Biraz araştırdım az önce sanırım flash disk'e kurulup kullanılabiliyormuş.Öyle ise bilgisayara kurmaya gerek kalmıyor mu ?Hep flash bellek üzerinden istedğim bilgisayardan kullanabilir miyim o zaman ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
serdar01 adlı üyeden alıntı
@seyitalidoğan sizi meşgul etmek istemem.Biraz araştırdım az önce sanırım flash disk'e kurulup kullanılabiliyormuş.Öyle ise bilgisayara kurmaya gerek kalmıyor mu ?Hep flash bellek üzerinden istedğim bilgisayardan kullanabilir miyim o zaman ?
USB bellek veya dvd medyaları üzerinden Live sürümü olan Linux dağıtımlarını kurmadan çalıştırabilirsiniz.Kendi bilgisayarınıza kurmak istiyorsanız fiziksel olarak diski ikiye bölüm farklı partitionlara farklı işletim sistemleri kurabilirsiniz sistem açılırken hangi işletim sistemini açmak istediğinizi soracaktır.ikinci bir yöntem ise Windows içine kurduğunuz Vm Ware , oracle virtualbox gibi yazılımlar ile sanal makine oluşturmak olacaktır.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siz hangi yöntemi tavsiye edersiniz.Bende virtualbox'ı araştırıyordum.Kullanımı,kurumu vs.Sanırım ücretli bir program.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
serdar01 adlı üyeden alıntı
Siz hangi yöntemi tavsiye edersiniz.Bende virtualbox'ı araştırıyordum.Kullanımı,kurumu vs.Sanırım ücretli bir program.
Oracle Ücretsiz bir sanallaştırma yazılımı sunuyor
bu adresten indirerek kullanabilirsiniz.Sanal makine tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**