nispet adlı üyeden alıntı

Dostum o zaman yazın inceleme değil yorumlama olur :)


"Yorumlama" diye başlık atılmadığından (ben şahsen hiç görmedim) genelleme yaparak "İnceleme" yazdım. Yazının da içeriğini de ben belirlerim.

darkthepro adlı üyeden alıntı

katılıyorum kusura bakılmasın fakat en nefret ettiğim şey telefon elinde değilken hakkında yorum yapmak , sonuçta telefon elinde değilse başkasının söylediği yalan yanlış şeylere yönelik yazmak olur bana deseler bu telefonun ekranı kırılmaz buna mı inanayım yoksa sürekli belli seviyelerde düşürme testi yapan adama mı bunun gibi ortada teori ve gerçek hayatın karşılaşması var


İnceleme sadece "telefonu eline alıp" incelemekten ibaret değildir. Bu telefon modeli tanıtalı 1 gün olmuş. Fuara katılanların bile çok kısa bir süre kullanabildiği bir telefon.
Ayrıca telefonu inceleme şansı bulan herkes " düşürme testi " yaparak inceleme yapmaz. Yapmak zorunda değildir. İnceleme" Özellikleri,fiyatı," hakkında tüketiçiye bilgi vermelidir. Kaynaklarımda yabancı teknoloji sitelerinden alınıp, derleme yapılmıştır. Sizin dediğiniz gibi yalan yanlış şeyler yazmak değil.