-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hp modellere Amd işlemci anakart gitmiyor tabikide satıcı iyi pazarlamış ürününü inşallah umdugun gibi olur bir sıkıntı cıkarmaz
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yerinizde olsam geri iade edip, Asus laptop alırdım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
UI Designer & Developer
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bende 2 yıldır AMD kullanıyorum Laptopda ısınma falan yok nerden çıktı bu ısınma sorunu falan ben gayet memnunum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar o zaman kullanmadan yorum yapmayalım bende bir kaç kişiye sordum gayet memnunlarmış ben şuan memnunum hiç bir sıkıntım olmadı kaç saat oyun oynamama rağmen ısınma yok denecek kadar az, eski bilgisayarım soba gibiydi.Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Meric
Atam izindeyiz!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
Hocam hayırlı olsun :) Benim bir önceki bilgisayarım da HP idi. Isınma sorunu yüzünden bilgisayardan soğumuştum. Umarım bu bilgisayarında bu tarz sorun olmaz. Tekrar hayırlı olsun :)
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
sistemde ısınma olayı sıradan şeyler kullanan insanlar için problem olmaz çok ısınmaz fakat grafik tasarım, oyun, sunucu işleri gibi şeyler için kullanılmaya başlarsa ısınma problemi olur açıkçası amd mobil işlemcileri ve grafiklere çok önem vermiyor hemde hiç fakat masaüstü tarzı ön planda yani bu tarz laptoptan performans beklemeyin , ısınma mı daha güç gerektiren işlemlere başladığınızda karşılaşırsınız