Bekirklnc adlı üyeden alıntı

"Yorumlama" diye başlık atılmadığından (ben şahsen hiç görmedim) genelleme yaparak "İnceleme" yazdım. Yazının da içeriğini de ben belirlerim.



İnceleme sadece "telefonu eline alıp" incelemekten ibaret değildir. Bu telefon modeli tanıtalı 1 gün olmuş. Fuara katılanların bile çok kısa bir süre kullanabildiği bir telefon.
Ayrıca telefonu inceleme şansı bulan herkes " düşürme testi " yaparak inceleme yapmaz. Yapmak zorunda değildir. İnceleme" Özellikleri,fiyatı," hakkında tüketiçiye bilgi vermelidir. Kaynaklarımda yabancı teknoloji sitelerinden alınıp, derleme yapılmıştır. Sizin dediğiniz gibi yalan yanlış şeyler yazmak değil.




açıkçası ben bi yazıya dayandırarak mı size inanıyım yoksa görerek mi ? mesela z5 in galaxyden daha yavaş arayüze sahip olduğunu söylesem inanır mısınız neye dayandırarak elime bile almamışım ikisinide kıyaslamamışım fakat bunu yapan insanlar telefonu eline alarak tam detaylı inceliyor mesela bu dediğim bir gerçek speed teste z5 daha az puan alıyor inceleme illa telefonun özelliklerini bitirmek değildir bence sonuçta ortada araştırılması ve insanlara detaylı inceleme sunmak tıpkı speed test, ısınma testi, sarj testi , benchmark , düşme gibi bunlar telefon almak içinde önemli sayılacak ve nitelendirilecek şeyler örneğin htc nin kamerası ve s6 nerdeyse htc nin daha iyi ama resim çekim sonuçları s6 nın daha iyi daha kaliteli çekim yaptığını gösteriyor gibisinden açıkçası incelemeyi böyle yapılması uygundur sizin yaptığınız yorumlama olur