JÖH zırhlı araçlarının geçişi sırasında pusuya düştüğü, net olmamakla birlikte 300 civarı pkklı teröristin saldırıyı gerçekleştiği, etraflarının çembere alındığı ve operasyon yapıldığı haberi var.

Saldırıda şu an için en az 14 şehit olduğu, yaralıların da bulunduğu şehit sayısının artmasından endişe edildiği bildiriliyor. Bölgeye güvenlik güçleri sevkedilmiş durumda. Yerelden kaynaklar da çatışmaların yoğun şekilde sürdüğünü doğruluyor.

Konya da milli maçı izlemekte olan Ahmet Davutoğlu gelen haber sonrası apar topar programlarını iptal ederek Ankaraya acil güvenlik zirvesine katılmak üzere yola çıktı.

son dakika : Yüksekova 'da izinli sağlık memuru ve doktorlar acil hastahaneye çağrılmış.. teyitli bilgi kaynak : hastane personeli

Bu gerçekten yorumsuz ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan #Dağlıca açıklaması: "Eğer 400 milletvekilini alacak ve Anayasa'yı değiştirecek bir sayıyı bir parti almış olsaydı, bugün bunlar olmazdı"
atv ahaber ortak canlı yayınında

5 dk sonra kendi kendini yalanladı böyle bir şey söylemediğini iddia etti bir de bunu söyleyenleri manipülasyonla suçladı inanılır gibi değil :S


----------------------------
Olayla ilgili detaylar gelmeye devam ediyor

Çatışma 15:00 - 15:30 saatlerinde yaşanmış, pkkya yakın ANF haber ajansı 18:03 de sitesinden olan biteni yayınlamış saldırı sonrası bir sürü mühimmatın pkknın eline geçtiği söyleniyor, Ahmet Davutoğlu milli maç öncesinde bilgilendirilmiş.

-------------------------------------------------

07.09.2015 Saat : 17:08

Tskdan yapılan açıklamada 16 askerin şehit olduğu bildirildi ...