Bu konuda ***'da az önce bir mesaj yazmıştım, olduğu gibi naklediyorum;

"isim tescil'in, natro'nun ve ihs'nin yaptığı şeye hukukta vergi kaçırma değil vergiden kaçınma deniyor, fakat vicdanı olan ve biraz kafası çalışan herkes biliyor ki; Türkiye'de faaliyet gösteren, müşterilerinin neredeyse %99'u Türkiye'de olan firmaların Türkiye adresini ofis olarak gösterip, herhangi bir ülkenin herhangi bir serbest ticaret bölgesinde şirket kurmaları vergi kaçırmaktır. Bugün Rus arama motoru Yandex bile Türkiye'de reklamverenlerden %18 KDV alıp Türkiye Cumhuriyeti'ne ödüyorsa, yerel işletmeler de bunu yapmalıdır.

Devletin bilişim sektörüne ve girişimcilerine yeterli desteği vermediğini biliyorum, fakat bu yüzden Kıbrıs veya Amerika ya da herhangi bir yerde şirket açılmasını desteklemiyorum.

Türkiye'de ilk 500 bilişim şirketi arasında Türkiye hosting sektörünün nabzını tutan firmalar nerede?

Bu benim şahsi düşüncemdir, katılmayabilirsiniz "

http://www.***.net/hosting-sirketleri/1496001-isimtescildeki-datalarinizi-yedekleyin-4.html

Ek Olarak:

Ozzyfb adlı üyeden alıntı

Acaba vergi kaçırmak tabirini kullananlar, belki de %50 den fazla vergi ödemeyi seçip Türkiye'yi mi tercih ederlerdi böyle bir şirket kurabilecek çapları olsa, gerçekten çok merak ediyorum :)

%50'den fazla vergi dediğiniz nedir?

Firmalar Gelir vergisi + Stopaj + KDV ödüyor ki KDV'yi zaten müşteriden alıyor..