Merhaba arkadaşlar, dün paylaştığım videodan sonra ikinci video için çalışmalara hemen başladım. Çünkü düzenli bir tarih yakalamak istiyorum. Ve sanırım pazar ve pazartesi günleri olmak üzere paylaşıcam. Bugünde yetişirdim 6 buçuk saatlik bir çalışma sonrası.
Videoyu ilk burada paylaşıyorum, sizlerden fikir ve öneri almak için. Sizce nasıl gidiyorum, yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim. :)
Hepinizin yorumları değerli arkadaşlar lütfen çekinmeyin yorum atmaktan. :)
Video baya sağlam olmuş çok sevdim belgesel tadında ayrıca sesiniz çok tanıdık geliyor fantastik filmlerde dublaj yamış casına tanıdık geldi hatta sesinizi biraz cızırtılı bir moda sokabilirsinizaz bir seviyede hem çok güzel olur hemde daha çok beğenileceğinden eminim. Video ve ses çok güzel elinize sağlık.
Video baya sağlam olmuş çok sevdim belgesel tadında ayrıca sesiniz çok tanıdık geliyor fantastik filmlerde dublaj yamış casına tanıdık geldi hatta sesinizi biraz cızırtılı bir moda sokabilirsinizaz bir seviyede hem çok güzel olur hemde daha çok beğenileceğinden eminim. Video ve ses çok güzel elinize sağlık.
:) Çok teşekkürler hocam güzel yorumunuz için. Önerilerinizi mutlaka değerlendiricem. :)