LikeSend adlı üyeden alıntı

kulaklarımla duydum gözlerimle gördüm yayını izliyorum, 5dk sonra kendi söylediklerini yalanlayarak demedim dedi :S


İlk değil hocam. :D

Ek Olarak:

Hybrid adlı üyeden alıntı

Amacınız şehitlerimize üzülmek değil ki sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etmek üzüleceksek adam gibi beraber üzülelim her konunuzda şu adama hakareti bırakın siz karışamazsınız adam 13 yıl iktidar olmuşsa konuşmak yerine köşelerde saklanmanız gerek siz hala adama hakaret peşindesiniz lütfen doğru durun...


19 yaşındasın. Siyaset nasıl yapılır bilirmisin bilmiyorum. Bende senden fazla büyük değilim lakin bizi bir arada tutuan bu vatana her türlü ihaneti karşılıksız bırakmam. Elimden birşey gelir gelmez ama fırsatımızı bulduğumuzda (Sandık) acımadan intikamımızı alırız. Siyasetin nasıl olduğunu biraz araştırmalısın.

Şuan ülkenin geldiği durumu gelişmişlik olarak görüyorsunuz size göre gelişme 3210 dan Samsung S6 edge terfi etmek mi ?.
Arabası bile olmayanlara hizmet yaptık diyip yollarla övünmek mi ?.
2000 yılından beri her hangi bir fabrika kurmadan elinde olanı özelleştirip yabancıya satmak mı ?.
Okulları eğitim veremez hale sokup zaten berbat olan eğitim seviyesini iyice ayaklar altına almak mı ?.
Ülkenin bağlayıcı gücü olan ATATÜRK'e iki ayyaş diyip milyonları karşınıza almak mı ?.
%50 evimde zor duruyor diyip halkı ikiye bölmek mi ?.
İlaç alırken para vermedğini zanneden ler acaba emekli maaşlarından düşülen hastane ücretlerini ilaç paralarını görmemek mi ?.
Hastanelerde sıra beklemiyoruz diyip gidip sıra beklemek mi ?.
5 Dk önce söylediği sözün arkasında duramamak mı ?.
One minute diyip 2 dk sonra geri gelmek mi ?.

Şuan sesimiz çok çıkmıyor diye meydanı boş buldunuz. Ama sabırları zorlamanın bir anlamı yok. Bunu gezi parkı eylemlerinde Kepçenin önünden kaçan Toma ile gördü herkes. Her ne sebep le olursa olsun yorum yapmadan önce düşün melisin. 2000 yılından beri taksi durakları açarak geldiğiniz bu iktidarı şuan tahtının salladığını unutma, koltukta oturanların bu sallantıyı kesmek için ellerinde olan son koz Terör gücünü faliyete geçirip yüzlerce masum vatandaşın ve askerin canını almasını göremeyecek kadar yobazlaştıysan sana ALLAH YOLUNDA BOL ŞANS.

Kusura bakma sen doğru dur.

İzlemeni tavsiye ederim. (Çöküş - Der Untergang )