lostyazilim
tr.link

Sitemi Değerlendirin

36 Mesajlar 4.324 Okunma
lstbozum
tr.link

erhangenc erhangenc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 14 / 26
  • Ticaret 0, (%0)

KadirHameş adlı üyeden alıntı

anca musait olabildim hocam lakin bulamıyorum türkcelestirmek için anasyfadaki read more like paylasımların içindeki etiketi yardımcı olabilirmisiniz

Temanın dosyaları içinde ctrl+f ile arat. read more Yazısını gördüğün anda Türkçesini yaz. Yüksek ihtimal index.php içindedir.
KadirHames

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

KadirHames KadirHames Emekli Seo Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)
index te hicbir sey yok hocam

işte buu

WMDostum WMDostum Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 196
  • Beğeniler 48 / 45
  • Ticaret 0, (%0)

hocam temanın hakkını verememişsin şerefim çarpsın :) demo olarak benim bloga bakabilirsin
http://blog.kitapkolikler.com/

Üstad arkadaşlar karşılaştırsın istersen saygısızlık gibi olmasın ama nedense benim bloğum daha güzel geldi arkadaşlar size soralım hangisi?

1- http://blog.kitapkolikler.com/
2- http://wmdostum.com/

Being adlı üyeden alıntı

Nedense siteniz benim de aklımda forumdan başka bir arkadaşın söylemesi üzerine yazısını kullandığınızla kalmış :)

Evet üstad öyle bir olay oldu :( Ancak sorunları çözdük.O arkadaşla şu anda dost siteyiz :)

erhangenc adlı üyeden alıntı

İkinizin temasında da hala ingilizce olan yerler var. :mad:

Üstad bende ne zamandır müsait olamıyordum bu gün hallediyorum.

anca musait olabildim hocam lakin bulamıyorum türkcelestirmek için anasyfadaki read more like paylasımların içindeki etiketi yardımcı olabilirmisiniz

Hocam ben türkçeleştirme üzerinde çalışıyorum.Bitince size türkçesini atarım.PM yoluyla

erhangenc adlı üyeden alıntı

Temanın dosyaları içinde ctrl+f ile arat. read more Yazısını gördüğün anda Türkçesini yaz. Yüksek ihtimal index.php içindedir.

Hocam ben türkçeleştirme üzerinde çalışıyorum.Bitince size türkçesini atarım.PM yoluyla

index te hicbir sey yok hocam

KadirHames

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)

Being adlı üyeden alıntı

Nedense siteniz benim de aklımda forumdan başka bir arkadaşın söylemesi üzerine yazısını kullandığınızla kalmış :)

merhaba hocam evet kulandım lakin benim yaptıgım bir program var onun nelere kadir oldugu göstermek amaclı yapmıstım o arkadas degil aslında yazıyı yazan bozulan sizin arkadasınız:) ve zaten o paylasım çalınmıstı baskası tarafından sizlere göre bende cıkması mucuze gibi birsey olcaktı cünki paylasım tarihlerinin arasında tam 15 gün vardı...Ondan dolayı paylasım yapmıstım 1. sırada halen ben varım silebilirim bukadar önemli degil bana ondan hit gelmez..

WMDostum adlı üyeden alıntı

Üstad arkadaşlar karşılaştırsın istersen saygısızlık gibi olmasın ama nedense benim bloğum daha güzel geldi arkadaşlar size soralım hangisi?

1- http://blog.kitapkolikler.com/
2- http://wmdostum.com/

Üstad bende ne zamandır müsait olamıyordum bu gün hallediyorum.

teşekkürler hocam simdiden valla onumara 5 yıldız olur sitelerimiz saygılarımla ayrıca bu temayı acayip sevdimm

işte buu
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 196
  • Beğeniler 48 / 45
  • Ticaret 0, (%0)

merhaba hocam evet kulandım lakin benim yaptıgım bir program var onun nelere kadir oldugu göstermek amaclı yapmıstım o arkadas degil aslında yazıyı yazan bozulan sizin arkadasınız:) ve zaten o paylasım çalınmıstı baskası tarafından sizlere göre bende cıkması mucuze gibi birsey olcaktı cünki paylasım tarihlerinin arasında tam 15 gün vardı...Ondan dolayı paylasım yapmıstım 1. sırada halen ben varım silebilirim bukadar önemli degil bana ondan hit gelmez..

üstat o arkadaş bana demişti ama :confused::confused:
KadirHames

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)
aynı şeyi bende yaptım hocam burada size dedigini son anda fark eddim ozman içimde kalmıstı söyleyemedim bari söyleyeyim dedim saygılarımla

işte buu

• Üyelik 05.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 196
  • Beğeniler 48 / 45
  • Ticaret 0, (%0)

aynı şeyi bende yaptım hocam burada size dedigini son anda fark eddim ozman içimde kalmıstı söyleyemedim bari söyleyeyim dedim saygılarımla

iyi etin o halde :D ne diyim başka tema türkçeleştirmek gerçekten ölüm 1500 den falza cümle yazdım sizce ücretsiz mi dağıtmalıyım?
KadirHames

kişi bu mesajı beğendi.

cihatnet cihatnet Rüzgara kapılmış gidiyorm E-Mail Onaysız
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Proje Koordinatörü
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 816
  • Beğeniler 442 / 99
  • Ticaret 14, (%100)
Logoyu muhakkak değiş :)

• Üyelik 05.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 196
  • Beğeniler 48 / 45
  • Ticaret 0, (%0)

cihatnet adlı üyeden alıntı

Logoyu muhakkak değiş :)

Kesinlikle değiştireceğim ancak şu tema türkçesi olayına bir el atsanız sorum şu 1500 den fazla cümle yazdım tektek ve hala 500 kelime daha yazmam gerekiyor sizce bu türkçeleştirme bitince (2 saattir uğraşıyorum) ücretsiz mi vereyim ücretli mi?

• Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)

WMDostum adlı üyeden alıntı

iyi etin o halde :D ne diyim başka tema türkçeleştirmek gerçekten ölüm 1500 den falza cümle yazdım sizce ücretsiz mi dağıtmalıyım?

tema türkcelestirmek gercekten ço zor bir işlem hele bu temayı cevirmek acayip daha zor nerde oldugunu bulamadım bile ben :) ücret konusunda tabi emeginizin karsılıksız kalaması gerekir bana verdiginizde ben bunu size farklı bi yolla yani cıkmayan indexleriniz var ize veya yeni verdiginiz bir paylasımı benim program vasıtasıyla googlede 1. sıraya ataraködeye bilirim aslında bu paradan daha önemli dogal hit programı benimkisi

işte buu
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al