Konu başlığı seo alanında viral reklam çalışması sağlamakta. Beğendiğim hosting firması ya da olaya bakın gibisinden bir başlık doğallığını ve inandırıcılığını koruyabilirdi.
Bu site de ya da başka bir yerde bu güne kadar böyle bir girişimde hiç bir zaman bulunmadım bulunmamda. Normal şartlar altında bu söyleneni ya da bir firmayı savunmam ama bu direk şahsıma yapılan bir ön yargı bir yaftalama. Firmayı tanımam etmem. Bana lazım olan ve silinip gitmiştir diye düşündüğüm verilerimi saklaması ve ciddi anlamda kibar ve müşteri odaklı çalışmalarından memnun kaldığım için böyle bir konu açtım. Her gün hangi hosting firmasını tavsiye edersiniz diye bir sürü yazı görüyorum. Mesajlarıma bakın her seferinde Türk firmalardan uzak durulmasını söylerdim bu güne kadar. Sebebi sizin gibi gözünü rekabet bürümüş profesyonellikten çok uzaklarda kişilerdir işte. Viral reklammış! Bu yaftalamayı yaşınıza yoruyorum kusura bakmayın. Ayrıca seo bölümü falan değil bilgi alışverişi ne demek seo ne demek bunu da dalga geçtiğinize yoruyorum.
ilk defa duyuyorum bu hosting firmasını sitelerine baktım keşke canlı destek bölümü olsaydı birde acaba hosting süresü bütmeden telefonla haber verebiliyorlarmı ? erekaone
Abla daha önce hostanalizdi ben aldığım zamanlarda sonradan ynt olarak değiştirdiler ya da onu da satın aldılar bilmiyorum. Destek talebi açın isterseniz canlı servisleri yok aynen bence de bu bir eksik :)