-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ben memnun degılım,
şöyle bir durum var
14 tane site. bir tanesi ynt yurt dışı hostinginde.
13 tanesi farklı bir hostta forumdan aldıgım
-şifreler aynı
-tema aynı tema
-eklenti aynı eklenti
-wp sürüm aynı
13 tane sitede hiçbir hackleme problemi olmadı fakat ynt deki sitem 3 defa ilk açtığım günlerde bile hacklendi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
IU.UX / Motion graphic design
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuya bak yorumlara bak, üzülmemek elde değil, bunun neresinin kötü olup iyi oldugunu tartışanlar var. Anlatılmak istenen ilgi ve yapılan davranışlar hakkında sizi bilgilendirmek. Oysaki kafasına dank edememiş bazı kişilerin. Burada konu sahibi iyi olup kötü olduğunu tarafınca belirtmiş ve ona yapılan davranışı ve ilgiyi anlatmış. Kendi adıma böyle bir yazı için teşekkür ediyorum.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İnsan Kaynakları
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
En iyi hosting firması adlı bir başlıkta ödül almış ve ya bazı olaylarla gündeme damgasını vurmuş bir haber beklerken görüşle karşılaşıldığı için böyle bir yorumda bulunduk. Burası hosting bilgi alışverişi bölümüdür. Siz fikirlerinizi paylaştığınız gibi biz de fikirlerimizi paylaştık. Bu tarz konu başlıkları manşet şeklinde dikkat çekici özellikte olduğu zaman Webmaster forumlarının hassasiyetle dikkat ettiği bazı hususlar aşılmış oluyor. Bizim düşüncemiz budur. Bizim için bu şekilde konu açtırabileceğimiz birçok müşterimiz ve referansımızla üye olmuş kullanıcılarımız mevcut. Birçok kampanyamızda Wmaracı üyeliği zorunluluğu kılmaktayız. Ama açılan konu bu bölümde "Sizce nerden alayım?" sorusuna yardım amaçlı cevap niteliği taşıyan bir metin olduğu düşüncesindeyiz. Saygılarımla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İnsan Kaynakları
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
YNT Hakkında herhangi bir özeleştirimiz yoktur kaliteli hizmet yaptıklarını ve gelecekte de başarılı firmalar arasında yer alacaklarını temenni ederim. Ancak forum yöneticileri de bilir ki hatalı ve ya eksik gördüğümüz birçok konuyu bildiririz ve gerekli değişimi yöneticiler hassasiyetle yaparlar. Burada öyle bir bildirim söz konusu görmedim sadece nezaketle görüşümü bildirdim. Wmaracı gibi bir platformda belgesiz ************** firma sayısı yok denecek kadar az . Bu tarz yorumların bizim firmamıza bir zararı olamaz eğer herhangi bir sektör olsaydı yine ben ve ya ekipteki diğer arkadaşlar yapardı diye düşünüyorum.