lostyazilim
tr.link

En iyi hosting firması

22 Mesajlar 3.835 Okunma
lstbozum
tr.link

Decanus Decanus # SEO Expert Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SEO & Web Tasarım
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Ö** Y**
  • Mesajlar 461
  • Beğeniler 0 / 139
  • Ticaret 32, (%100)

seyitalidogan adlı üyeden alıntı

Yedek alması kötü demiyorum. Senin yedeğin 1 yıl saklanıyorsa neresi iyi? Oldu o zaman gel ben sana hosting sağlayayım, 1 yıl saklayayım geldiğinde tekrar yükleyeyim.

Bunun kötü yanı nedir? Herhangi bir hata sebebiyle yedeklerim silinse ve çalıştığım firma 1 yıldan uzun bir süre yedeklerimi saklasa o firmayla bağımı koparmam ben.
erekaone

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)
ilk defa duyuyorum bu hosting firmasını sitelerine baktım keşke canlı destek bölümü olsaydı birde acaba hosting süresü bütmeden telefonla haber verebiliyorlarmı ? erekaone

LosTTeeN LosTTeeN www.anindahosting.com Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Bilgisayar Donanım,Yazılım
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 927
  • Beğeniler 599 / 344
  • Ticaret 43, (%100)

Aykuru adlı üyeden alıntı

Konu başlığı seo alanında viral reklam çalışması sağlamakta. Beğendiğim hosting firması ya da olaya bakın gibisinden bir başlık doğallığını ve inandırıcılığını koruyabilirdi.

Merak ediyorumda amaç paylaşım yapmak değil mi ? konuda bahsi geçen firma siz olsaydınız yaklaşımınız bu şekilde mi olurdu ? biraz konuya tek taraflı bakmazsanız aslında şahsın firmaya teşekkür etmek ve kendisini referans göstermek için konuyu açtığını açık ve net görebilirsiniz.

Bu şekilde konuya yorum yapmanızı doğru bulmadım bunuda dile getirmiş olayım aynı şekilde sizin konularınıza bu tarz yorumlar yapılması hoşunuza gidermiydi onuda ayrıca merak ediyorum lütfen empati kurmadan bu gibi yorumlar yapmamanızı rica ederim.
erekaone Klzmoon

kişi bu mesajı beğendi.

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)

Konu başlığı seo alanında viral reklam çalışması sağlamakta. Beğendiğim hosting firması ya da olaya bakın gibisinden bir başlık doğallığını ve inandırıcılığını koruyabilirdi.

Bu site de ya da başka bir yerde bu güne kadar böyle bir girişimde hiç bir zaman bulunmadım bulunmamda. Normal şartlar altında bu söyleneni ya da bir firmayı savunmam ama bu direk şahsıma yapılan bir ön yargı bir yaftalama. Firmayı tanımam etmem. Bana lazım olan ve silinip gitmiştir diye düşündüğüm verilerimi saklaması ve ciddi anlamda kibar ve müşteri odaklı çalışmalarından memnun kaldığım için böyle bir konu açtım. Her gün hangi hosting firmasını tavsiye edersiniz diye bir sürü yazı görüyorum. Mesajlarıma bakın her seferinde Türk firmalardan uzak durulmasını söylerdim bu güne kadar. Sebebi sizin gibi gözünü rekabet bürümüş profesyonellikten çok uzaklarda kişilerdir işte. Viral reklammış! Bu yaftalamayı yaşınıza yoruyorum kusura bakmayın. Ayrıca seo bölümü falan değil bilgi alışverişi ne demek seo ne demek bunu da dalga geçtiğinize yoruyorum.

Fatma adlı üyeden alıntı

ilk defa duyuyorum bu hosting firmasını sitelerine baktım keşke canlı destek bölümü olsaydı birde acaba hosting süresü bütmeden telefonla haber verebiliyorlarmı ? erekaone

Abla daha önce hostanalizdi ben aldığım zamanlarda sonradan ynt olarak değiştirdiler ya da onu da satın aldılar bilmiyorum. Destek talebi açın isterseniz canlı servisleri yok aynen bence de bu bir eksik :)

wmaraci
wmaraci

brkltprmk brkltprmk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Pöh
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 876
  • Beğeniler 67 / 163
  • Ticaret 11, (%100)
ben memnun degılım,
şöyle bir durum var

14 tane site. bir tanesi ynt yurt dışı hostinginde.

13 tanesi farklı bir hostta forumdan aldıgım

-şifreler aynı
-tema aynı tema
-eklenti aynı eklenti
-wp sürüm aynı

13 tane sitede hiçbir hackleme problemi olmadı fakat ynt deki sitem 3 defa ilk açtığım günlerde bile hacklendi.
TanerSELEK

kişi bu mesajı beğendi.

Klzmoon Klzmoon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek IU.UX / Motion graphic design
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 314
  • Beğeniler 222 / 176
  • Ticaret 0, (%0)
Konuya bak yorumlara bak, üzülmemek elde değil, bunun neresinin kötü olup iyi oldugunu tartışanlar var. Anlatılmak istenen ilgi ve yapılan davranışlar hakkında sizi bilgilendirmek. Oysaki kafasına dank edememiş bazı kişilerin. Burada konu sahibi iyi olup kötü olduğunu tarafınca belirtmiş ve ona yapılan davranışı ve ilgiyi anlatmış. Kendi adıma böyle bir yazı için teşekkür ediyorum.
dimonotetra erekaone

kişi bu mesajı beğendi.

Aykuru Aykuru WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek İnsan Kaynakları
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 17 / 31
  • Ticaret 15, (%100)
En iyi hosting firması adlı bir başlıkta ödül almış ve ya bazı olaylarla gündeme damgasını vurmuş bir haber beklerken görüşle karşılaşıldığı için böyle bir yorumda bulunduk. Burası hosting bilgi alışverişi bölümüdür. Siz fikirlerinizi paylaştığınız gibi biz de fikirlerimizi paylaştık. Bu tarz konu başlıkları manşet şeklinde dikkat çekici özellikte olduğu zaman Webmaster forumlarının hassasiyetle dikkat ettiği bazı hususlar aşılmış oluyor. Bizim düşüncemiz budur. Bizim için bu şekilde konu açtırabileceğimiz birçok müşterimiz ve referansımızla üye olmuş kullanıcılarımız mevcut. Birçok kampanyamızda Wmaracı üyeliği zorunluluğu kılmaktayız. Ama açılan konu bu bölümde "Sizce nerden alayım?" sorusuna yardım amaçlı cevap niteliği taşıyan bir metin olduğu düşüncesindeyiz. Saygılarımla.

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)

En iyi hosting firması adlı bir başlıkta ödül almış ve ya bazı olaylarla gündeme damgasını vurmuş bir haber beklerken görüşle karşılaşıldığı için böyle bir yorumda bulunduk. Burası hosting bilgi alışverişi bölümüdür. Siz fikirlerinizi paylaştığınız gibi biz de fikirlerimizi paylaştık. Bu tarz konu başlıkları manşet şeklinde dikkat çekici özellikte olduğu zaman Webmaster forumlarının hassasiyetle dikkat ettiği bazı hususlar aşılmış oluyor. Bizim düşüncemiz budur. Bizim için bu şekilde konu açtırabileceğimiz birçok müşterimiz ve referansımızla üye olmuş kullanıcılarımız mevcut. Birçok kampanyamızda Wmaracı üyeliği zorunluluğu kılmaktayız. Ama açılan konu bu bölümde "Sizce nerden alayım?" sorusuna yardım amaçlı cevap niteliği taşıyan bir metin olduğu düşüncesindeyiz. Saygılarımla.

Hala yaftalamaya devam ediyorsunuz. Benim için başlık böyle olması gerekiyordu böyle oldu. Bunu size mi sormalıydım acaba? Benim görüşüm bu şekildeydi bu şekilde aktardım bunun kararını şeklini size mi soracaktım? Parasını ödediğim hizmetini aldığım bir firmayı kendi cümlelerimle kendi fikrimce yazdım ve siz hala bizde böyle bir şey yaptırabilirdik diyorsunuz. Beni firmanın şak şakçısı olmakla yaftalıyorsunuz. Forum üyeliğini zorunlu kılmanız bu forumda tarafsız olduğunuzu mu gösteriyor yoksa sırf destek almanız için bana üstü kapalı şekilde söylemeye çalıştığınız sahteciliği sizin yapmaya çalıştığınızında kendi ağzınızdan itirafı mı?
Bu kendi isteğimle kendi paramla aldığım hizmetin karşılı olarak bir görüş olması açısından BENCE dürtüsüyle yazdığım bir konudur altında bir şey aramanıza gerek yok. Ama şunu anlamış bulunuyorum ki uzak durmamız gereken bir firma varsa o da sizin gibi yaftacı zihniyette Aykuru medyaymış.

LosTTeeN

kişi bu mesajı beğendi.

Aykuru Aykuru WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek İnsan Kaynakları
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 17 / 31
  • Ticaret 15, (%100)
YNT Hakkında herhangi bir özeleştirimiz yoktur kaliteli hizmet yaptıklarını ve gelecekte de başarılı firmalar arasında yer alacaklarını temenni ederim. Ancak forum yöneticileri de bilir ki hatalı ve ya eksik gördüğümüz birçok konuyu bildiririz ve gerekli değişimi yöneticiler hassasiyetle yaparlar. Burada öyle bir bildirim söz konusu görmedim sadece nezaketle görüşümü bildirdim. Wmaracı gibi bir platformda belgesiz ************** firma sayısı yok denecek kadar az . Bu tarz yorumların bizim firmamıza bir zararı olamaz eğer herhangi bir sektör olsaydı yine ben ve ya ekipteki diğer arkadaşlar yapardı diye düşünüyorum.

TanerSELEK TanerSELEK Seo Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Seo Danışmanlığı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** S**
  • Mesajlar 353
  • Beğeniler 229 / 69
  • Ticaret 3, (%100)

brkltprmk adlı üyeden alıntı

ben memnun degılım,
şöyle bir durum var

14 tane site. bir tanesi ynt yurt dışı hostinginde.

13 tanesi farklı bir hostta forumdan aldıgım

-şifreler aynı
-tema aynı tema
-eklenti aynı eklenti
-wp sürüm aynı

13 tane sitede hiçbir hackleme problemi olmadı fakat ynt deki sitem 3 defa ilk açtığım günlerde bile hacklendi.

Yukarıda Arkadaş gibi bir hacklenme durumu ile karşılamadım zaten 1 gün bile sitem sunucularında durmadı.. php sürümlerinden dolayı sitemi çalıştıramadım ve çözüm istediğimde bana farklı bir paketi dayatmaya çalıştılar. bu firma ile çalışmak istiyorsanız php sürümlerine dikkat ederek alınız. aksi takdirde farklı bir mümmele ile karşılaşabilirsiniz. ben her Ynt ile konu açıldığında bunu yazıyorum. yazmaya da devam edeceğim ben stresini çektiim başkaları çekmesin bu bir eleştri veya kötüleme değil bu firmadan hosting alacak kardeşlerimizi ve büyüklerimizi uyarı mahayetinde yazıyorum. kimse burdan kendine görev çıkarmasın..

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al