Bunun adı kanunen "vergiden kaçınmak" fakat kafası biraz çalışan herkes anlayacaktır ki "vergi kaçırmaktan" hiç bir farkı yoktur. Yandex bile Türkiye Cumhuriyeti'ne vergi veriyorsa, bu firmalar da vermek zorunda.. Zaten KDV müşteri tarafından ödenen bir vergidir ve firmalar ödemesi gereken KDV'den gider düşüyorlar..
Almanya'da %19, Fransa'da %20 buralarda şirket mi yok, var.
Bu ülkede işçi, memur vergisini veriyorsa, sitesinde 558302 aktif domain gösteren isim tescil de vergisini vermeli, Türkiye'nin en büyük hosting firmasıyım diyen natro da.
Almanya'da %19, Fransa'da %20 buralarda şirket mi yok, var.
Bu ülkede işçi, memur vergisini veriyorsa, sitesinde 558302 aktif domain gösteren isim tescil de vergisini vermeli, Türkiye'nin en büyük hosting firmasıyım diyen natro da.
Kafası biraz çalışan bir insanım. Vergi kaçırmak ile daha az vergi ödemek için yasal yolları kullanmak arasındaki farkı bilecek kadar çalışıyor kafam. Dünyanın en büyük şirketlerinden, en küçük şirketlere kadar yapabilen herkesin yaptığı bir durumdur bu durum, normaldir. Sen paranın ülkende kalmasını istiyorsan, yatırımcına vergi kolaylığı sağlayacaksın. Ak guk deyince başına vergi borcu çıkartmayacak, yaptığın her mallıkta milletin, iş adamının üzerine vergi yükü yığmayacaksın.
Bu ülkede benim verdiğim vergi bana değil, başkalarına dönüyorsa, ben de gerizekalı olmadığım için vergi vermem ve yasal haklarımı sonuna kadar kullanırım, bu kadar basit.