Natronun kuluşuşunu biliyorum Niyazi Saralın desteği ile Server olarak PC kullanarak başladılar. Büyümeleri merkezi Kıbrıs'a taşımaları ile oldu zira vergi maliyeti bitti.

Akkuyu Santrali için Enerji bakanlığı offshore şirket kurdu offshore onormal bir olay değil kanuni hak. öyle büyük paralarda değil 1000 USD -1800 USD arası kurulum maliyeti var.



Ozzyfb adlı üyeden alıntı

20 yıldır Mecidiyeköy'de oturuyorum :) Önemli olan bu bilgiler de değil kardeşim. Yoksa söylenecek o kadar çok şey var ki. Burada amaç çok açık. Algı operasyonu, rant, siyaset, karalama vs vs.

İnsanları aptal yerine koyarcasına saçma sapan yorumlar yüzünden yorum yapma ihtiyacı hissediyor insan, yoksa yesinler birbirlerini, benim umrumda değil.


Ek Olarak: Vergi Kaçırmak diyen arkadaşlar:

Hadi şirket açalım ve 100 Kişi çalıştıralım vergi+harç maliyeti yapalım

Ve sadece Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayan biri gelip aynı işi yapsın Vergi+Harç "0" Yazı ile Sıfır.

Enayi değilim ya