NemoryTR adlı üyeden alıntı

kurulum başı kazançdaki dosyaların virüsü 5/56 bence çok iyi yani kullanılır. 0.20$ felan verseydi daha güzel olcaktı :D

Yüksek kurulum hacmine sahipseniz sizin için özel anlaşma yapabiliriz.

PcDelisi adlı üyeden alıntı

piyasadaki tüm reklam firmaları neredeyse 0,11 dolar veriyor ödemeleri banka yoluyla Türkiye'denmi yapıyorsunuz yoksa yurtdışındanmı?

Yurt içinden banka havalesi yapabiliyoruz. Güncel kura göre ayarlıyoruz.

ahmetsn99 adlı üyeden alıntı

çok az aslında ya 11 cent nedirki ya nemory in dediği gibi 20 veya 25 cent falan olsa iyi olur ben şuan cinstaller kullanıyorum 250 kurulum falan oldu son 1 haftada o abd kurulum olsaydı şuan zengin olmuştum :D

İsterseniz skype adresimi ekleyin. Detaylı görüşme yapabiliriz sizinle.

KryssLuck adlı üyeden alıntı

Cpm oranları neler biraz bilgi verir misiniz

Cpm oranlarımız diğer firmalardan çok daha yüksektir. Sitenin ziyaretçi kalitesine göre ecpm oranı değişmektedir. $2 - $10 arası değişkenlik gösteriyor. Eğer mobil ziyaretçiniz yüksek ise daha çok kazanabilirsiniz.

NemoryTR adlı üyeden alıntı

bende cinstallar kasıyorum ahmet şenciğim :D günlük 4$ felan geliyor ref kazancı sendeden de dahil :D

Şuan referans sistemimiz aktif değil. Yakın zamanda açılacaktır. Ama şunu söyleyebilirim. Belirttiğiniz reklam firmasından biz çok daha yüksek fiyatlar veriyoruz.

ahmetsn99 adlı üyeden alıntı

:D kurulum başı ücreti biraz daha yükseltirseniz kullanan çok olucaktır

Türkiye üzerinden gelen her tekil kuruluma $0,11 ile $0,15 arası ödeme yapıyoruz. Eğer siteniz yüksek kurulum hacmine sahipse özel anlaşma yapabiliriz.