isousluer adlı üyeden alıntı

Adam o bölgeyi resmen kontrol altına almış ve bizim askerimiz nasıl aciz ise o bölgeye giremiyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin toprakları PKK hakimiyeti altında senin dediğine göre hocam. Yorumlarına saygı duyduğum biri olarak soruyorum. Düşüncen ne bu konuda?


Acziyetten değil de çatışmayı sürdürerek daha fazla şehit verilmemesi için böyle bir şey yapılıyor olabilir detaylarını bilmiyoruz henüz. Yani tutup askerin gücü yok o bölgeyi ele geçiremez demek ahmaklık olur, elbet ki güç olarak iki tarafın karşılaştırılma ihtimali yok. Gerekirse dağı düz eder yine girer TSK elinde o kadar imkan var. Belki de rehin söylentisi doğru da olabilir ve bu yüzden orada ki askerleri tehlikeye atmamak için böyle bir yöntem uyguluyor da olabilir.

Ancak olayın tam detaylarını öğrenirsek yorumlayabiliriz.

Ek Olarak:

isousluer adlı üyeden alıntı

Adam o bölgeyi resmen kontrol altına almış ve bizim askerimiz nasıl aciz ise o bölgeye giremiyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin toprakları PKK hakimiyeti altında senin dediğine göre hocam. Yorumlarına saygı duyduğum biri olarak soruyorum. Düşüncen ne bu konuda? Birde kaynak var mı bu konuda?


Ulusal medyadan ajanslara yeni yeni düşüyor haber, bölgeden kaynaklar ise saatler öncesinden söylediler bu durumu

DHA : http://www.dha.com.tr/yuksekova-dan--200-kisilik-heyet-daglica-ya-gitti_1020012.html