Aslında benim istediğim şöyle birşey:
Flash belleğe linux kurayım.İstediğim bilgisayarda çalıştırıp kendi işlerimi hallettikten sonra flash belleği çıkartayım.
Önceki mesajlarda bir arkadaşın tavsiye ettiği gibi sanal makine kurdum.Sonra kendi sitesinden kali linux indirip flash beşşeğe yazdırdım.Ama sanal makineye kurulum sırasında hata verdi.
Flash belleğe linux kurayım.İstediğim bilgisayarda çalıştırıp kendi işlerimi hallettikten sonra flash belleği çıkartayım.
Önceki mesajlarda bir arkadaşın tavsiye ettiği gibi sanal makine kurdum.Sonra kendi sitesinden kali linux indirip flash beşşeğe yazdırdım.Ama sanal makineye kurulum sırasında hata verdi.
Sanal makine yazılımı ne ile çalışıyor? Windows ile. Yani başka bir yerde virtual machine yazılımını çalıştırmak için HDD ile gezmek durumundasınız ki Windows kurulum esnasında kendisini o bilgisayarın bileşenlerine göre ayarladığı için HDDyi başka bilgisayara taktığınızda mavi ekran hatası vericektir. Ayrıtten her ne kadar sanal makine yerel olsada Windows içinde çalışan Linuxlu sanal makineden asla tam verim alamazsınız efektler bile takılarak işler. Sanal makineyi geçin yapmanız gereken indirdiğiniz linux iso'sunu Universal USB installer ile flasha yazdırın ve Biostan başlangıç aygıt sıralamasında USB'yi Harddiskten önceye konumlandırın Windows kurulumu gibi bir kurulum çıkacaktır hiçbir komplike kurulumu yok devam devam diyerek kurulumu bitirin. Windows gibide değil istediğiniz yerde flashınızı takıp linuxu çalıştırabilirsiniz.