hdpyi aklama çalışmalarına başlamışsın LikeSend.
Hdpnin benim aklamama ihtiyacı olan bir sorununu göremiyorum . Paylaştıklarımla hdpnin ne alakası var hem?
Tsknın 16 şehit açıklamasını doğrulamam diğerleri için yalandır demem mi hdpyi aklama :S
Tek sorun birilerinin çıkıp televizyonlarda gözümüzün içine baka baka yalan söylemeleri.
İlla bir taraftan kulp takmak zorundamısınız ? Son 20 mesajıma bakın bunu söyletecek ne yapmışım ? yine hdpli pkklı ettiniz 5 dk da
Konunun hdp ile alakası nedir ? Yazdıklarımın hdp ile alakası nedir hdpyi hangi mesajımda neye karşı aklamışım ya da savunmuşum ?
Bana kalırsa tartışmasız gizli AKçısınız ve en ufak eleştiri bile zorunuza gidiyor, böyle tarafsız gibi inceden yazarak pisliklerinin üstünü örtmeye çalışıyorsunuz ben aylardır yazdıklarınızdan artık bunu çıkardım.
Ben hdpli de değilim chpli de değilim akpli de değilim mhpli de değilim. Namusum ve şerefim üzerine yemin ederim ki hiç birine de hayatımın hiç bir döneminde oy vermedim ve vermem. 4 partinin de oyumu haketmek için yaptıkları hiç bir şey yok, hiç biri beni zerre kadar temsil etmiyor. Dolayısıyla siyasi bir partiye destek vermek yada güzelleme yapmak bana bir şey kazandırmayacak, nihayetinde bu 4 parti dışında meclise girme ihtimali olan parti de yok.