fyani adlı üyeden alıntı

Bipixel Herkes SEO şeyle SEO böyle şunu yapacaksın Paravan blog, video siteleri, tanıtım yazıları, Diyor. Yüzlerce makale okudum bir kişi günlük şunları şunları yapacaksın demiyor. Bir reçete yazacak SEO uzmanı yok mu. Dış SEO olmadan seni kimse bilmeden ne kadar kaliteli olursan ol kimse senin paylaşımını paylaşmaz. Kim bir web tasarım sitesinin veya Çelik kapı sitesinin içeriğini paylaşır doğal yönden paylaştı diyelim. Rakipleri uyuyor mu. Su uyur düşman uyumaz. Doğal yönden SEO olduğuna inanmıyorum. SEO işi kesinlikle yüksek maliyet getiren ve adwors ten biraz daha düşük maliyetli marka bilinirliği yapan bir çalışmadır. SEO uzmanı arkadaşlar bedavadan SEO kelimesinde çıkartabiliyorsa çıksınlar görelim. Emekte bir maliyettir.


Herkesi bilmem ben ben kendimi bilirim :). Ben insanlara yardımcı olmak için buradayım. Vaktim olduğu sürece her yazan her pm atan insana tavsiye veriyorum. Bu forumda bir sürü sözde "SEO uzmanı" var. Bizim insanımız öyle bir şey ki inanın önüne gümüş kase de koysan bilgiyi neden altın kase değil ? diye sorar size.

Şimdi sizin örneğinize geleyim;

Kimler web tasarım sitesinin yada çelik kapı sitesinin içeriğini paylaşır diyorsunuz ;

Daha önce dh da açılmış başlık ; Bakınız

Web tasarım içinse ; 1 2

SEO öncelikle içten başlar. Önce kullanıcıyı memnun edecek bir site tasarlayın. Ardından da sitenin paylaşılmaması için ben bir şey göremiyorum kötü anlamda.

Şimdi SEO kelimesinde çıkın diyorsunuz değil mi ? Doğru anladım bu konuyu. Doğal yönden SEO'nun en iyi örneklerinden birisi Agario oyunudur. Nasıl bir anda o kadar popüler oldu ? Çünkü adamlar işini yapıyordu. Amacına hizmet ediyordu. Ne bir eksik ne bir fazla.

Reçete yazmayı bir çok kez düşündüm, düşünmedim değil yani. Fakat ne zaman başlasam bitiremedim iş yoğunluğum yüzünden. SEO kelimesine çıkmak değil önemli olan yukarıda kalmak. Sizin dediğiniz biraz SEO-SEM olayına giriyor ayrıca :).

Saygılarımla.