lostyazilim
tr.link

Mynet sitesi, Bu yoruma Dikkat....

12 Mesajlar 2.136 Okunma
acebozum
tr.link

Kingjames Kingjames WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Satış temsilcisi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad K** Ö**
  • Mesajlar 900
  • Beğeniler 235 / 265
  • Ticaret 9, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Bu yorumdan ben şunu anladım. Azınlık HDP lilerin yaşadığı yerlerde yani antalya'yı kastetmiş üstteki yorumcu alttaki de ona kızmış yani demişki sıkıyorsa gidin Hakkarideki hdp lileri yakın yıkın.
Buna şöyle bi örnek vermek istiyorum. Neden Tunceli'deki alevilere yönelik bir saldırı yapamadılar zamanında da Maraş'da alevileri katlettiler. Sözde bunu Allah adına yapanlar neden maraşı seçti. Çünkü aleviler maraşta azınlıktı. Kadın, yaşlı, çocuk demeden kundakdaki bebekleri bile kurşunladılar.
Eğer sen azınlıkları gücünün yettiği yerde yakıp yıkarsan seninde azınlık olduğun yerler var. Allah göstermesin oralar da da Hakkarililer deseki bizde chplileri akp lileri yakıp yıkalım buyur sana iç savaş. Asıl deniz7351 rumuzlu şahısın söyledikleri çok yanlış.

sayın LikeSend. amacım ince eleyip sık dokumak değil. bu yorum nasıl onaylanmış diyorum. Tabiki tüm yorumlarda saçma sapan yazılar var, ama bu cümle çok zoruma gitti diyorum.... en çok zoruma giden diyorum. lütfen anlayın artık.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Kingjames adlı üyeden alıntı

sayın LikeSend. amacım ince eleyip sık dokumak değil. bu yorum nasıl onaylanmış diyorum. Tabiki tüm yorumlarda saçma sapan yazılar var, ama bu cümle çok zoruma gitti diyorum.... en çok zoruma giden diyorum. lütfen anlayın artık.

Sanırım tartışma yaratacak, insanları yorum yapmaları yönünde tahrik edecek içerik olduğundan her ikisi de bilerek yayınlanmış, çıkar amaçlı izin verilmiş. Bu tür yorumlar kimseye bir şey kazandırmaz, yeterince gerildi herkes. Bu iş böyle oldukça taraf gözetmeksizin böyle yorumlara karşı gelmedikçe 3 güne kalmaz Suriyeden beter oluruz, zaten kimse kimseye tahammül edemiyor. Haber sitelerin bir çoğu bu namussuzluğu yapıyor.
3579

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al