Bu iş sizi gerçekten yoracaktır. Facebook reklamları ile sizin istediğiniz kitleyi yakalayacağınızı sanmıyorum. Hit alır mı? alır gibime geliyor fakat küfürsüz ve seviyeli bir ortam sağlamayacaktır.
Bunun yanında gelir beklentiniz var ise ilk 1 yıl verdiğiniz reklamın parasını cebinizden ödeyeceğinizi düşünüyorum.
Tabii ki forum. Forum. Forum işi ekip işidir. Tek başınıza tahmin ettiğim kadarıyla zor olacaktır. 1-2 kişi değil de daha fazla ekip olursa iyi olur.
Bugün forumda ekip aranıyor diye konu açarsınız, moderatör yaparsınız. İlerleyen zamanlarda doğru düzgün bile ilgilenmez.
Ben bunları ayarlarım, para sorun değil. diyorsanız kurmanızı öneririm. Fakat,
Ekibim yok, para kazancı da isterim derseniz daha hızlı bir proje yapmanızı öneririm.
Bunun yanında gelir beklentiniz var ise ilk 1 yıl verdiğiniz reklamın parasını cebinizden ödeyeceğinizi düşünüyorum.
Tabii ki forum. Forum. Forum işi ekip işidir. Tek başınıza tahmin ettiğim kadarıyla zor olacaktır. 1-2 kişi değil de daha fazla ekip olursa iyi olur.
Bugün forumda ekip aranıyor diye konu açarsınız, moderatör yaparsınız. İlerleyen zamanlarda doğru düzgün bile ilgilenmez.
Ben bunları ayarlarım, para sorun değil. diyorsanız kurmanızı öneririm. Fakat,
Ekibim yok, para kazancı da isterim derseniz daha hızlı bir proje yapmanızı öneririm.
Açıkçası daha çabuk tutan bir proje isterim ancak eğer bu proje geç olsa da sağlam tutacaksa yapmak isterim. Para konusu bir miktara kadar sıkıntı değil ancak reklam içim de 5 bin tl falan harcayamam. Duruma bi bakalım. Ona göre karar vereceğim.
Teşekkürler. :)