Biz daha adam akıllı bi konu üzerinde tartışmazken fikirlerimizi küfürlerle ana bacı söverek anlatırken siz gidip forum açacaksınız helal olsun ne diyim. Diyorsunuz ya şu kişi bu foruma giremeyecek bende giderim o partiye fake hesap açarım banlarsiniz tamam iki dakka da ip değiştiririm. Şöyle bi şey düşünün günlük 50 kişi böyle yapıyor nasıl mücadele edeceksiniz. Saldırıyı da unutmamak aaa bak şurda x partisi üyeleri var hemen bi siteye ddos hack yapalım unutmayın hacklenmeyecek site yoktur. Ayrıca biliyorsunuz özgür medya diye bi şey yol bu ülke de valla bi iki kişinin şikayetiyle twitter gibi her yerden banlanirsiniz. Üstüne terör örgütü kurmaktan ve yardım etmekten içeri girmez misiniz Türkiye de bahaneden bol ne var ki. Mod ların tarafsız olması gerekir ama tarafsızlık diye bi şey yoktur mutlaka her aslanın gönlünde yatan bi parti vardır. Arkanız sağlam olması gerekir. Yani açıkçası adam akıllı biz bir konu üzerinde bile tartışma yapamazken siyasi forum kurulacak ne diyim. Ama şunu bilin bizim milletimiz hemen galayana geliyor o site gider iki günde bir kez daha düşünün.
Yorumunuza teşekkür ederim. Ancak bu konuda çok fazla abarttığınızı düşünüyorum. Ancak dediğiniz şeylerin başıma gelme ihtimali var. O kadar yoğunluk olacağını düşünmüyorum açıkçası