Ercan KIZILKOCA - Bir Blogdan Fazlası

Merhabalar arkadaşlar ben Ercan Kızılkoca yeniden sizlerle olduğum için çok mutlyum.Bu sitemizde sizlerle paylaşıcağım konu,resim,bilgi vs şunlardır..!

NOT:Bu sitede görmek istediğiniz (Kategoriler) için konumuzun altına yorum atabilirsiniz..!

Bilgisayar
Program
Genel
İnternet
Blogger
Teknoloji
Wordpress
Blogger Eklentiler
Wordpress Eklentiler

Bu kadar arkadaşlar dediğim gibi eklememi isediğiniz (Kategoriler) olursa konu altına yorum atabilirsiniz..!

Evet arkadaşlar gelelim yapacaklarımıza:Arkadaşlar ben önceki bloglarımda Copy - Paste yapıyordum onun zaman olarak iyi bişi olduğunu sanıyordum sonradan araştırdım ki sitem için çok büyük tehlikeymiş.

Bundan sonra Yazılarımı Konularımı ELLE teker teker kendim yazıcam böylesi biraz zaman kaybı gibi sanki ama hem kendiniz beyniniz gelişiyor ve sizlere kendimi böyle daha iyi ifade etmiş gibi hissediyorum bundan sonra hep böyle devam edicem.

Böylesi hem sitem içinde (+) Google'de daha üst sıraları çıkmak için teker teker elle yazmak daha avantajlı Copy - Paste Yaparsak google bunu fark edip sitemizi cezaya düşürüyor.

Benim size tavsiyem bundan sonra hep ELLE yazmamız..!

Bu arada sitemizde ANKET tarzı şeyler yapıcaz bunlar sitemizin daha iyi yerlere gelmesi için ve gelişmesi içindir lütfen ANKET'lerimize katılırsanız çok sevinirim

Sitemiz ilerde büyüdüğü zaman HEDİYELİ ÇEKİLİŞ'ler yapmayı planlıyoruz ve bu hediyeleri ANKET üzerinden siz OY verip belirliceksiniz nasıl ama .:)