-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
grafik tasarım uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhabalar sitem ve ürünlerim için google ye reklam vererek talep formu toplamak istiyorum. birkez google reklam verdim ama geridönüşü yeterli olmadı ve bende çok yüksek paralar ödeyerek bir ajansla anlaşmak zorunda kaldım onların yaptığı çalışma başarılı oldu geridönüşleri güzel aldık. ama her seferinde o kadar büyük reklam bütçesi ayıracak güçüm yok. Google adworsds kampanyası, landing page ve form doldurma işini nasıl yapabilirim bir püf noktası varmı. yardımlarınızı bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
öncelikle formu dolduran kişileri ne yapacaksınız buna karar vermeniz gerekiyor.
1. üye artırmak mı istiyorsunuz ?
2. üye olan kişileri arayıp satış mı yapmak istiyorsunuz ?
bunları neden soruyorum çünkü bu istenilene göre form yapmanız gerekiyor.
Formu yaptınız bundan sonrası en kolayı aslında reklamınızı oluşturuyorsunuz reklam url olarak formu veriyorsunuz
Form içinde alt yapınız wordpress ise güzel formlar çıkarabilirsiniz.
wordpress değil ise formu yazdırmanız gerekecek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
grafik tasarım uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sayın; siyahsut sitem wordpress değil. formu yazdıracağım. benim formdan beklentim ön talep almak. reklamımı görerek gelen müşteriye kampanya dahilinde o günki şartlar neyse %3 yada %5 öntalep indirimi yapacağım ki ürünlerim için bu büyük bir indirim. landing page ve kampanya detayları konusunda çok sıkıntı çekeceğimi zandetmiyorum benim sıkıntım anahtar kelimeleri, google'nin hangi kanallarını ve hedef kitleyi google üzerinde nasıl belirleyeceğimle alkalı çünkü müşterilerimin ve hedef kitlemin %90'a yakını yurtdışından yabancı müşteriler
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Senior Email Marketing Special
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
anladım hocam demek istediğinizi hangi ürün için reklam verecekseniz onlar için anahtar kelime belirlemeniz gerekiyor
Çalıştığınız ajans varmış onlardan kelime konusunda destek alabilirsiniz.
Ama ben ajans önermiyorum zira onlar çok fazla para almakta
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
grafik tasarım uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teknik detaylar ve pazarlama stratejisi olustuğunda sizden destek almak isterim. kolay gelsin teşekkür ederim yardımınız için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
reklam
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Reklam için kullanacağın yabancı dile hakim değilsen işin biraz zor. Belirlediğin anahtar kelimeler belirli arama terimleri içinde kullanılacak, bu da çoğu zaman senin konunun dışına çıkabilecek. O türden konu dışına çıkan anahtar kelimeleri anlayıp hariç tutman gerek. Anahtar kelime üretmek için Adwords panelinde bulunan Araçlara tıklayarak Anahtar Kelime Planlayıcı'yı kullanabilirsin.
Örnek; gıda market satışı yapıyorsun ve anahtar kelimelerin arasında market kelimesi var geniş veya sıralı eşleşmelerde içinde market kelimesi geçen aramalarda reklamın gösterilir, mesela dijital market, müzik market, sanal market bu durumda seninle alakası olmayan kelimeleri iyi tespit ederek gösterimleri engellemelisin. Aksi halde gereksiz tıklama veya gösterim alırsın ki iki durumda zarar.
Hedef kitle konusu biraz daha kolay, kampanya ayarlarından hedeflenecek ülke ve şehri seçerek gösterimleri sadece bu bölgelerde yapabilirsin. Hatta yaş, cinsiyet, zaman gösterilecek dil, gösterilecek cihazlara kadar hedeflemeyi daraltman mümkün.
Kullanılacak kanallar içeriğinle alakalı biraz da ama en yaygın olanlar arama ağı, yeniden pazarlama ve konu, ilgi alanı gibi görüntülü reklamlardır.
Zihin fukara olunca, fikir ukala olur!
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
grafik tasarım uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** S**