-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisliği
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Elimde şuan tam 9.500 tl para bu parayı değerlendirmek istiyorum çarcur etmeden önce sizlerin fikirlerini almak istedim sadece sizce şuan bu parayla ne yapmak benim yararıma olur ne iş için harcamak karlıdır ?
Yorumlarınız icin şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bir fikir benden olsun araba alıp satabilirsin, tabiiki zarar etmemek sana kalmış. Ufak bir tavsiye :)
Araba Karşılaştırma ve Otomobil İnceleme Rehberi | aracmetre.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Bölüşebiliriz :D
Şaka bir yana, güzel bir twitter hesabı, facebook sayfası (biliyorsunuzdur kullanıcı adının yanı sıra sayfa isimleri de değişebiliyor artık, beğeni dikkate alınmadan) birde domain + reseller alırsanız güzel bir projeye imza atabilirsiniz. Tabi önce projeniz olması gerekir :) Artan paranın bir miktarıyla kurban bayramı yaklaşıyor, kızılaya löseve mehmetçik vakfına ufakta olsa bağış yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
%10 ile komisyonculuk yap paypal boz paypal ile tl yükle, fatura öde gibi çeşitli şeyler yap günlük 1000 liralık işlem yapsan 100 lira kalır
ben 15.000 kredi çekmiştim dediğim şekilde 2 ayda faizini çıkarmıştım ama devam edemedik tabi özel nedenlerle
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ozdemiir
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Elinde siten varsa 2 bin tl kadar sitene yatırım yapıp adsense hesabın varsa iyi paralar kazanabilirsin. Yoksa siten yabancı sektör site kurupta 3 bin kadar masraf edip gine adsenseden iyi para kazanabilirsiniz.
Paypal işide olabilir komisyonu iyi
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web master
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bildiğin işi yap, bilmediğin işe çat diye para yatırma ilk başta ögrenmeye bak sonra yatır en azından üzülmezsin :)