LiveOrDie
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Merhaba arkadaşlar bu zamana kadar bi ek gelir sağlamak için birçok şey yaptım örneğin ptc sitelerine para yatırdım bloglar açtım seolara para yatırdım reklamlara yatırdım ama yatırlıklarımın ancak %10unu alabildim,iddaaya bile para yatırdım fakat sonuçta elime bişe geçmedi artık fikrim değişti başka şeyler yapmak istiyorum
Bütçem 100TL
bununla domain alacağım hostum var , forum sitesi kurup ekip üyelerine veya paylaşım yapan üyelere belli miktarda para vereceğim böyle bir fikrim var sizce nasıl olur ? ayrıca ne tarz bi forum açmalıyım bunun için ?
sizin başka fikirleriniz var mı 100 tl ile
Kanuni
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Müh
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Forum sitelerine yönelmeyin. Youtube üzerinden veya blogdan Adsense ile para kazanabilirsiniz. Facebook'a reklam vererek satış ortaklığı yapabilirsiniz. Düşünürseniz pm gönderin.
Ve İddaa gibi haram işlerden uzak durmanızı tavsiye ederim. Haramda bereket yoktur, acı vardır.
2 kişi bu mesajı beğendi.
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
youtubede popüler olan kanallara bakın. adam kanalı 2011 de açmış. 4-5 sene emeğin sonucu bu noktalara gelmiş.
mesela 1 sene hergün video yükleyen toplam 1k abone ve günlük 100-150 görüntüleme alıyor.
mesela ben 3 aydır android uygulama yazıyorum günlük kazanç 30-40 kuruş :) ama bu işi sevdiğim için uygulama yazmaya devam ediyorum.
internet sektöründe hemen para kazanmak istiyorsanız hayalleriniz yıkılır. uzun emekler vereceksiniz ki, iyi bir geliriniz olsun. birincil amaç para olursa 2-3 ayda bıkarsınız.
hemen para kazanmak için gidip bi iş bulur çalışırsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
foruma yönelirseniz tek başınıza yapmayın zaten siz de onu karar almışsınız. ben yardımcı olabilirim böyle bir şey gerçekleştirirseniz.
Kanuni
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Müh
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Satış ortaklığı ile 1-2 haftada para kazanmaya başlayabilirsiniz.