Merhaba arkadaslar. Size basımdan geçenleri baştan anlatmak isterim. Arkadaşım harddisk ile hp pavilion g6-2212st model numaralı laptopuma film atmaya geldi ve filmi atarken acayip kasmalar yaşadık. En sonunda bilgisayar donup da hiç hareket olmamaya başlayınca fiziksel olarak tuştan bilgisayarı kapattım ve yeniden açtığımda windows yükleniyor ekranı döndü de durdu. Böyle olunca ben yine bilg, Sayarı taştan kapattım ve BIOS ayaklarından bir şekilde onarım olayını çalıştırdım. Sonra sistem geri yükleme seçeneği geldi ve seçtim. Ama yine birşey olmadı üstüne üstlük bilgisayar yeniden başladığında A disk error occured hatası verdi. Böyle olunca zor bela format attım ve formatta da belirgin bir yavaşlık vardı. Format bitince yine A disk error occured hatası geldi. Ben de kapattım ve yeniden açtım bilgisayarı. En başta olduğu gibi bitmek bilmeyen windows yükleniyor ekranı ve ben bu yazıyı yazarken yükleme ekranının bitmesiyle beliren siyah bir ekran beni karşıladı. Şu an şüphem bu film dosyasının içinde ki 60 gb büyüklüğünde idi diske bir hasar verdiği diskin performansını etkilediği yönde. Ayrıca diske fiziksel bir hasar verilmediğini de belirteyim. Sizce tahminim doğru mu ya da bu sorunu nasıl çözerim. Yardımcı olursanız çok çok mutlu olurum....

Ek Olarak: Lütfen yadım edin forumlarda aynı sorunla karşılaşanlarin hepsi masa üstü kullanıyor laptop için bir çözüm bulamadım yazım hatalarından dolayı özür dilerim tabletten yazmak zorundayım