EscomeBilisim adlı üyeden alıntı
Ne tutar hocam ? Ona göre ilerleyelim webtekno ? techkafa ? nasıl tuttular ???? Az boz bi yatırım yapmadılar ama adamlar şuanda kaç bin kişiye hit sağlıyor. Azmin sonu zaferdir denemekde yarar var
Bak güzel kardeşim hazirandan beri bu foruma bakıyorum nerden baksan 10-15 kişi açmıştır garanti veriyorum site. Önyargılı olarak hepsine yaklaştım ve de hiç yanılmadım düşündüklerimin hepsi birer birer çıktı. Adamların genelinin yaptığı şey neydi biliyor musun?
1. Blogger tabanlı bir site açarlardı veya klasik WP tabanlı bir site açarlardı. Hemen themeforest'ta ki newspaper teması veya çok tutulan türk bir temayı kurarlardı.
2.SDN, Donanimhaber gibi büyük sitelerde ki postları sitelerine çekerlerdi ve haber başlığı atarlardı, ertesi gün gelirlerdi buraya siteme niye hit gelmiyo yeaaaa derlerdi.
3.Facebook'ta aktif gruplara dayanırlardı, spam üstüne spam, aradan bi kaç kişi gelir sitelerine reklama tıklar iki üç kuruş kazanıp ben webmasterim diye geçinirlerdi.
4.Bu sitelerden 4-5'i çekiliş yaptılar, başaracaz dediler yine inanmadım ve yine haklı çıktım. Çekiliş yapanlar var, çekilişe katılan sayısına bakardım 20-50 arasında birşeyler. İnsanlar katılıyorum yazıp giderlerdi, bazıları bakmamıştır bile sonuçlara...
5.Amaçları hep para kazanmak olurdu bunların, seo nedir bilmez, kullanıcı memnuniyeti nedir bilmez, dediğin gibi bakarlar techkafa, webteknoya vay a... bunlar parayı götürüyo ben açsam bende üç beş kazansam düşünceleri olduğu için 20 gün yazarlar sonra o site google tabanında derinlere sürüklenir...
Teknoloji sitenin tutması için sağlam bir sermaye, kameralar, ağzı sağlam laf yapan ekip üyeleri ve kendine ait bir konsept...
Kısaca kardeş paran yoksa bu sektöre girme 10bin liran bile olsa harcarlar...