Bir hafta önce sipariş verdiğim ve bir kaç gün önce elime ulaşan Wacom Intuos Pen&Touch Small modelini (CTH-480S) inceleme amaçlı bu yazıyı oluşturuyorum. Ürün hakkında düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istedim. Vakit kaybetmeden devam edelim..
Şimdiye kadar kağıt üzerinde üç veya beşten fazla çizimim olmasa bile Wacom Intuos (CTH-480S) modelini almaya karar verdim ve çizimlerimi hem ürüne alışma ve geliştirme süresinde yapmak istedim.
Kutu Açılımı
Kutu içerisinde ürün için iki adet CD, iki adet kullanım klavuzu, ürün üzerinde bulunan bez kalemlik (siyah renk) ve bağlantı kablosu bulunuyor.
Siyah renkte bulunan CD’de ürün dökümanları ve sürücüleri bulunuyor. Beyaz renkli CD ise Intuos Kurulumu, ürün kullanımı, kalem kullanımı, çoklu-dokunmatik deneyimi, arıza bulma-giderme ve teknik destek seçeneklerini .PDF belgesi olarak barındırıyor.
Ürünün bu modelinde Wacom Wireless Kit ve Wireless Kit Batarya kutuda bulunmuyor.
Kullanım Deneyimi
İlk defa kullanan biri için çok zor olabilir fakat bir iki deneyimden sonra hakimiyeti ele alabiliyoruz. Tam olarak alışmış sayılmasam bile kullanması zevk veriyor.
Wacom Tabletin sürücüsünü bilgisayarınıza kurduktan sonra tablet üzerinde bulunan dört tuşa ve kalemde bulunan tuşlara istediğiniz komutu istediğiniz programa göre ayarlayabiliyorsunuz.
Tabletten daha çok zevk almak için kullandığımız tüm kısayolları tablete aktarıp klavye ve fareden uzak kalmak gerekiyor. Şu anda Photoshop’ta kullanırken tablette iki tuş atamış bulunuyorum ve bu bile kullanırken zevk veriyor.
Yedek Parça
Tabletin arka orta kısmında bulunan kapağın altında 3 adet kalem ucu ve açılan yerde kalemi eğik tutarak ucunu çıkarmak için aparat bulunuyor. Kalemle birlikte gelen ve kutudan çıkan toplamda 4 kalem ucu bulunuyor.
Diğer Wacom ürünlerine
buradan bakabilirsiniz. Satın aldığım ürüne
buradan sahip olabilirsiniz.
Kaynak:
http://sosyalhamsi.com/wacom-intuos-pentouch-small-inceleme/