lostyazilim
tr.link

Türkiye kendine gel.

8 Mesajlar 961 Okunma
lstbozum
tr.link

useng useng Wordpress Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SERBEST
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** Ş**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 13 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Türkiye kendine gel!

Evet, Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor. Hepimiz bunun bilincindeyiz fakat biraz da kendimize bakalım arkadaşlar. Kendimizde hiç mi suç yok? Bir çok şehit veriyoruz, bunun tek sebebi bence siyaset değil. Toplum içindeki ayrıştırılma ve birbirimizi, birbirimizden üstün görme çabası vesaire. Her gün annelerin televizyonlarda haykırmasını, ağlamasını görmekten bıktık artık. Türk-kürt kardeş diyoruz fakat küçücük çocukları dövecek kadar canileşebiliyoruz. Küçük çocukların ne suçu var? Sorarım ben bunu? Kendi milletime sorduğumda da onlar kürt cevabını alırsam kardeşlikten bahsetmeyeceğiz. Hepimiz şu an klavye vatan severiyiz. Asıl vatan sever, dağda cesurca çarpışan kahraman askerlerimiz! Öz eleştiri yapmayı sevmeyen bir toplumuz bunu kabul edelim.

"En iyi" olmak için gelmedi mi bunlar başımıza. Bir başkanlık sistemidir uzayıp gidiyor diye bunlar geliyor milletimizin başına. Sözde halkın Cumhurbaşkanı çıkıp 400 vekil verseydiniz bunlar olmazdı diyor ise bu sadewce çıkar meselesidir. Buradan karalama falan algılanmasın. Benim ailem AKP'ci ve ben 18 yaşımdayım oy kullanmadım ama ülkem için ne iyiyse onun arkasında olurum. Siyaset hiç bilmesek, teker teker bütün partileri dinlesek, hepsine içinden oy atmak gelir. Hepsinin tek meselesi vardır, vatan millet derler fakat iş ciddiye binince pislikleri halı altına süpürürler. O pislikler bir gün çıkar bugün ki olayları başına çıkarır. Hiç bir milletvekilinin sakin olun demesini doğru bulmuyorum. Ne geldiyse onların başının altından çıkıyor. Toplum zaten diken üstünde. Böyle şeyler olduğu zaman tutamıyoruz kendimizi ama şu an toplumun yaptıkları doğru değil.

Ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. Bu fırsatı tanımayalım. Kalleşlere sakin ve sabırlı olalım. Bu millet daha kötü zamanlardan da geçti. Günde 33 şehitli günleri hatırlıyorum ben sadece bir operasyonda. Çözüm süreci dedikleri şey kısa süreceğini en son ki seçimlerden anlamıştık zaten. Her şey tek iktidar olmak içinmiş diye düşünmek istemiyoruz. Kendi insanlarımız bize bunu yapamaz diye düşünmemiz lazım.

Kafa patlattıysam kusura bakmayın arkadaşlar, iyi forumlar.
nettebilgi DenizOZTURK

kişi bu mesajı beğendi.

Ulaşılmaz ol.
wmaraci
reklam

Ugurcan Ugurcan , Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 938
  • Beğeniler 13 / 213
  • Ticaret 4, (%100)
Yazıyı düzenlerseniz okumak isterim.

• Üyelik 20.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SERBEST
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** Ş**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 13 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Ugurcan adlı üyeden alıntı

Yazıyı düzenlerseniz okumak isterim.

Word'de yazdım hocam kop+yap yaptım ondan böyle oldu düzenleme yapıldı.

Ulaşılmaz ol.

Ugurcan Ugurcan , Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 938
  • Beğeniler 13 / 213
  • Ticaret 4, (%100)

useng adlı üyeden alıntı

Word'de yazdım hocam kop+yap yaptım ondan böyle oldu düzenleme yapıldı.

Hocam hepsini büyük yazmışsınız gece gece gözlerimi aşırı yordu. :mad:

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SERBEST
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** Ş**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 13 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Ugurcan adlı üyeden alıntı

Hocam hepsini büyük yazmışsınız gece gece gözlerimi aşırı yordu. :mad:

:rolleyes:

Ulaşılmaz ol.

Dorebar Dorebar ⇐⇐ Horror Story Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** L**
  • Mesajlar 1895
  • Beğeniler 1159 / 1158
  • Ticaret 51, (%100)
Okunur hale getirdim arkadaşlar.

Türkiye kendine gel!

Evet, Türkiye çok zor bir dönemden geçiyor. Hepimiz bunun bilincindeyiz fakat biraz da kendimize bakalım arkadaşlar. Kendimizde hiç mi suç yok? Bir çok şehit veriyoruz, bunun tek sebebi bence siyaset değil. Toplum içindeki ayrıştırılma ve birbirimizi, birbirimizden üstün görme çabası vesaire. Her gün annelerin televizyonlarda haykırmasını, ağlamasını görmekten bıktık artık. Türk-kürt kardeş diyoruz fakat küçücük çocukları dövecek kadar canileşebiliyoruz. Küçük çocukların ne suçu var? Sorarım ben bunu? Kendi milletime sorduğumda da onlar kürt cevabını alırsam kardeşlikten bahsetmeyeceğiz. Hepimiz şu an klavye vatan severiyiz. Asıl vatan sever, dağda cesurca çarpışan kahraman askerlerimiz! Öz eleştiri yapmayı sevmeyen bir toplumuz bunu kabul edelim.

"En iyi" olmak için gelmedi mi bunlar başımıza. Bir başkanlık sistemidir uzayıp gidiyor diye bunlar geliyor milletimizin başına. Sözde halkın Cumhurbaşkanı çıkıp 400 vekil verseydiniz bunlar olmazdı diyor ise bu sadewce çıkar meselesidir. Buradan karalama falan algılanmasın. Benim ailem AKP'ci ve ben 18 yaşımdayım oy kullanmadım ama ülkem için ne iyiyse onun arkasında olurum. Siyaset hiç bilmesek, teker teker bütün partileri dinlesek, hepsine içinden oy atmak gelir. Hepsinin tek meselesi vardır, vatan millet derler fakat iş ciddiye binince pislikleri halı altına süpürürler. O pislikler bir gün çıkar bugün ki olayları başına çıkarır. Hiç bir milletvekilinin sakin olun demesini doğru bulmuyorum. Ne geldiyse onların başının altından çıkıyor. Toplum zaten diken üstünde. Böyle şeyler olduğu zaman tutamıyoruz kendimizi ama şu an toplumun yaptıkları doğru değil.

Ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. Bu fırsatı tanımayalım. Kalleşlere sakin ve sabırlı olalım. Bu millet daha kötü zamanlardan da geçti. Günde 33 şehitli günleri hatırlıyorum ben sadece bir operasyonda. Çözüm süreci dedikleri şey kısa süreceğini en son ki seçimlerden anlamıştık zaten. Her şey tek iktidar olmak içinmiş diye düşünmek istemiyoruz. Kendi insanlarımız bize bunu yapamaz diye düşünmemiz lazım.

Kafa patlattıysam kusura bakmayın arkadaşlar, iyi forumlar.

[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!

• Üyelik 20.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SERBEST
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad U** Ş**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 13 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

Dorebar adlı üyeden alıntı

Okunur hale getirdim arkadaşlar.

Hocam saolun net yavaş düzenlemeyedim deli oldum bıraktım öyle çok saolun.

Ulaşılmaz ol.

nettebilgi nettebilgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)
18 yaşındasın ve bütün bunların ne için yaşandığının farkındasın ailenin akepeli olmasına rağmen. Senin gibi gençlere bu vatanın gerçekten ihtiyacı var.
DenizOZTURK useng

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al