Arkadaşlar amacım bazı çevreleri kızdırmak değil buna inanın gerçekten içime sindiremediğimden bunları sizinle paylaşıyorum. Kanal 7'deki bir programda bu konu tartışıldı. Ben de bu konu için birşeyler yazmak istiyorum bu zihniyete karşılık.

Bu vatanın evlatları, cünüp ikende değilken de şehittir. Saf tertemiz duygularla askere giderler. Orada PKK değil israil de olsa Amerika da olsa dünyanın bütün orduları birleşip üstümüze de gelse kanlarının son damlalarına kadar savaşacak onurları, şerefleri, cesaretleri vardır.
Biz asker de su bulamadık, kar erittik banyo yaptık, kar bulamadık toprakla abdest aldık.
Herkesi kendiniz gibi uçkur meraklısı zannetmeyin efendiler, sizin evlatlarınız bedelli yapıp sarışınların koyunlarından çıkmazken orada mehmetçik doğuda çarşı izni bile kullanamıyor, evine izne bile gelemiyor çünkü yollarda Eyp ler var izinler bir anda iptal ediliyor. 12 ay sadece mevzide hiç bir kimsenin yünüzü görmeden evet tam 365 gün üst üste nöbet tutuluyor. Siz 1 saat bile bu olanlara tahammül edemezken 365 gün o mevziler de nöbet tutuyor askerler. Ve siz hala yerin dibine girmeden askerin cünüplüğünü tartışacak kadar hainsiniz, vatan düşmanısınız. Asker kaçağısınız.
Merak etmeyin yobaz kafalar askerler bir defa vurulur şehit olur ama siz bu şerefsizliğinizle her gün öleceksiniz.
Siz YOBAZLAR, kırk defa abdest alsanız da Kırk hamamda yıkansanızda, kırk savaşda ölsenizde cehennemi boylayacaksınız.