Tamam dediğiniz gibi olsun. Fark ettim ki çok sabit fikirli bir insanla tartışma içerisine girmişim. Size ne göstersek ama şöyle ama böyle diyeceksiniz. Yakın bütün HDP binalarını rahatlayın.
Yok birşey göstermeyin hocam biz göreceğimiz yaşayacağımız yaşadık..:
Askerimize polisimize kimin taş molotof ve mermi attığını gördük.
Şehitlerimizi omuzlarımızda taşıdık.
Yine Selahattin çıktı dediki sizin ananızı ağlatmak haktır şimdide onu bekliyoruz. Bakalım kimin ki ağlayacak.
Ek Olarak:
Filistin Kurtuluş Ordusuna katılıp israile karşı savaşan solcular ve israil hurması ile orucunu açıp yarabbi şükür deyip israilin eline bomba parasını verip filistin bombalandığında timsah gözyaşları döken sizler, madem kürtlere sahip çıksaydınız da ağaların törelerin eline teslim etmeseydiniz. Hani kardeşliğiniz bumu. Şimdi HDP ye burdan laf atmaya utanmıyormusun. Derhal hırsızlara da yolsuzlara da yetim hakkı yiyenlere de vatan haini demeni istiyorum. Diyemiyorsan burada senden kat kat daha kültürlü ve bilgili bir insan olan FilmlerTV ile tartışmayı kapatmanı istiyorum senden çünkü çok boş konuşuyorsun.
Kürtlere ben mi dağa çık dedim..? Senin kürt (herkes değil) dediğin adam PKK yola mayın döşerken cephe kurarken görmeyecek emniyete bildiremeyecek kadar salak mı..? Yok hiçte utanmıyorum HDP PKK nın resmi uzantısıdır haindir kalleştir elimde güç olsa ilk kelime şehadetimi getirir alayının kafasına sıkarım. Valla FilmlerTV hocamı bilmem de sen benim seviyemi ölçecek benim hakkımda yorum yapacak kadar ne haddin var nede hakkın bence şansını zorlama ben FilmlerTV ye ne hakaret ettim nede laf söyledim sen direk bana söylüyorsun HADDİNİ BİL
Ek Olarak:
Filistin Kurtuluş Ordusuna katılıp israile karşı savaşan solcular ve israil hurması ile orucunu açıp yarabbi şükür deyip israilin eline bomba parasını verip filistin bombalandığında timsah gözyaşları döken sizler, madem kürtlere sahip çıksaydınız da ağaların törelerin eline teslim etmeseydiniz. Hani kardeşliğiniz bumu. Şimdi HDP ye burdan laf atmaya utanmıyormusun. Derhal hırsızlara da yolsuzlara da yetim hakkı yiyenlere de vatan haini demeni istiyorum. Diyemiyorsan burada senden kat kat daha kültürlü ve bilgili bir insan olan FilmlerTV ile tartışmayı kapatmanı istiyorum senden çünkü çok boş konuşuyorsun.
@[nettebilgi](userid:28447) HDP vekillerinin açıklamalarının olduğu video hakkında ne düşünüyorsunuz ? Adamlar haklı değil mi Kürdistan kurulması Apo yönetime geçmesi lazım durun hemen çalışmaları başlatalım hocam sizlerde Kürdistana geçin toplu olarak vatan hainlerini yok edersek fazla yorulmayız da kendimizi düşünüyorum kusura bakmayın