isousluer adlı üyeden alıntı

Her konuda üstüne bastıra bastıra söylüyorum, soruyorum. Fakat hiçbirinde cevap verilmiyor. Bizim Kürtlerle hiçbir sorunumuz yoktur. Son 10 yılda Kürtler'e tanınan haklar neredeyse Türkler'e tanınan haklardan fazladır. Tek tek bunları yazmaya lüzum görmüyorum. Bizim sorunumuz PKK iledir. Şimdi sorum şu; Kürtler için daha ne talep ediyorlar? Özerklik mi? Toprak mı? Daha ne isteniyor? Bana bunun cevabını açıkça verebilecek biri var mı?

Ayrıca HDP'nin milletvekillerinin teröre nasıl kucak açtığını belgeleyen onlarca söylemleri var. Bunları da tek tek yazmaya lüzum yok.

Değerli hocam sorun şu dağda olan bir takım (özür diliyorum ) kahpe var hain var bunlar PKK ya bağlı zaten PKK dış ülkelerden güç alan bir yapılanma ve öyle bir büyüdü ki bir parti gibi gençlik kolları saldırı kolları adamların istihbarat kolları var hocam .. PKK kürt halkını kendine çekiyor zulümlerle tehditler HATA ŞURADA boyun eğersen sonuçlarına katlanırsın.. Diyorlar ki aynısı sana yapılsa ne yaparsın lafa gelince ÖNCE VATAN MİLLET, SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR demiyormusunuz o zaman size tehdit yapan size şantaj yapan o pkkya karşı devletle çalışacaksın askerine polisine sahip olacaksın mücadele edeceksin. PKK Kürt halkını ele geçiriyor ve devleti kendi milletiyle korkutuyor. Şayet Türk halkı ( çerkes, laz, avşar, kürt türk neyse) elele verse gerçekten kürt halkıda vatanına sahip çıksa ortada hiçbirşey kalmaz. HDP için konuşmaya gerek yok salak olmayan o partinin PKK olduğunu çok iyi bilir