Aynı şeyleri yazmışsınız işte, bayrak sadece birden fazla ülke askerinin bulunduğu noktalarda kullanılır, teröre operasyon bölgelerinde ise hiç bir koşulda bayrak göremezsiniz. Törenler falan filan ayrı, içeriğine göre değişebilir ama askerin görev alanında durum yukarıda yazdığım gibidir.
Hatırlarsanız geçenlerde Suriyeye girdik girecez haberleri vardı Işid askerimizi şehit ettiğinde, araç plakalarına bayrak takılmıştı ve tartışmasını yapmıştık burada, o da sınırın ötesine geçiş olacağını gösteriyordu ama her nasılsa vaz geçildi ya da tetikte olduğumuzdan olası durumda sınır dışına çıkılacağından önceden takılmıştı.
Hatırlarsanız geçenlerde Suriyeye girdik girecez haberleri vardı Işid askerimizi şehit ettiğinde, araç plakalarına bayrak takılmıştı ve tartışmasını yapmıştık burada, o da sınırın ötesine geçiş olacağını gösteriyordu ama her nasılsa vaz geçildi ya da tetikte olduğumuzdan olası durumda sınır dışına çıkılacağından önceden takılmıştı.
öyle operasyonun içeriğine yada ne olacağına bağlı, belkide kimle ama sonuçta değerlendirmeye göre göz önünde bulundurulması gereken bir şey benim karar verdiğim bir şey değil, nasıl karlı alanda beyaz giyiliyorsa onun gibi bir şey üst mevkilerin kararı neyse ben yinede göz önünde bulundurdum, fakat ülkenin hali ortada