nettebilgi adlı üyeden alıntı

Ben 1950'li 60 yıllara gittim derine indim sizde gelin bu derinlere korkmayın boğulmazsınız, boğulur gibi olursanız haber edin ben tutar çıkarırım sizi.

Ben sana ne anlatıyorum sen ne anlatıyorsun benim söylediklerim den kaçar gibi bi halin var. Osman Pamukoğlu bugün doğuyu, terörü, halkı en iyi bilen generaldir mücadeleyi de en iyi bilen generaldir. BU vatanın vatan sever bir generalidir, parti kurdu hak ve eşitlik koydu adını neden bu ismi koydu biliyormusun. Çünkü terörün haksızlık ve eşitsizlikten kaynaklandığını iyi biliyor. Ben de doğuda görev yaptım çok tehlikeli görevlerde bulundum gurur duyuyorum bugün Türkiye herhangi bir ülkeyle savaşsa koşa koşa Osman Pamukoğlunun askeri olmaya giderim onunla ölmeye her saniye hazırım.

Fakat sen benim yukarıda yazdıklarımla alakalı cevaplar vermelisin vereceksen. Bana şu nedenlerle haksızsın veya şu nedenlerle haklısın diyebilmelisin. Aksi halde seni kara cehaletle suçlayacağım.

Yok hocam bende doğuda gerekli bölgelere gidip o halkı çok iyi inceledim ve Osman Paşanında bizzat tanıdığı bir kişiyim. Kimseden de kaçmam. İstersen MÖ ye gidelim seninle...

Söyleyin buyrun ne olmuş 1960 da 1950 de sorun cevabınızı vereyim

Ayrıca hangi illerde görev yaptınız ben kendimi aktarayım. Batman, Malatya, Bingöl, Van, Hakkari Başkale ve Esendere mevkiileri.. Şırnak ve Mardinde görev yapmış JİTEM cilerlede çok yakın bağım oldugundan o bölgelerı de ıyı bılırım gıtmesemde

Siz de bir söyler misiniz belkide ayn yerde aynı zamanlı görev yapmışızdır. Merak ettim ne görevi yapmışşsınız nerelerde