nettebilgi adlı üyeden alıntı

Ben askerlik görevimden bahsettim arkadaşım. Hakkari de görev yaptım. 85'liyseniz askerlik yaptığım yıl, yer ve görevi pmden anlatayım, tanışalım, eskidleri yâd edelim, muhabbet edelim. 85'li değilseniz karşılaşmamışızdır boşuna askerlik konularına girmeyelim. konuyu saptırma lütfen. Jitemcilerle senin ne bağın olabilir nerde göreceksin? görsen görsen bir kaç tane JÖH görmüşsündür burda polet alemdar havalarına kapılıyorsun.

Hala yukarıda yazdığım konuyla alakalı tutarlı bir açıklama yapamadın. Konuyu saptırıyorsun. O konuyu alıntı yap ve altına tutarlı bir açıklama yap. Bekliyorum. Tekrar askerlik anılarını anlatırsan ve yazdığım konu hakkında tutarlı bir açıklama yapmazsan seni kara cahillikle suçlayacağım bilmiş ol.




Hocam sen bana sorunu sor ben sana cevaplayayım diyorum.

Jandarma İstihbarat Terörle Mücadele de görev yapmış kimliklerinde İstihbarat ve Psikolojik Savaş Uzmanı yazan kendilerinde JİTEM tarafından verilmiş kimlikler olan insanları sana tanıtırım kanıtlarım ama defolup gidersin bu forumdan benim hiçbir havaya kapıldığım yok mafyacılıkla kara yapılarla da alakam olmaz. Değilim 2000 sonrasına aitim ben asker ve çeşitli görevlerle gittim gerek yok senin anılarına yeteri kadar var bende.. Yukardaki konun nedir sorunu yaz diyorum hala saptırdın diyorsun yaz zor birşey mi hadi cevaplayayım sana ... JÖH ile JİTEM uzaktan yakından alakası olmayan şeyler onlarıda nasıl benzettin gerçekten merak ettim..


Hadi sor sorularını bekliyorum MÖ başla istediğin yerden sor

Ek Olarak:

konusal adlı üyeden alıntı

10 - 15 sene önce olmuş olsa bu olaylar tamam derim de, Kürtlere sağlanan onca haktan sonra ki 10-15 yıl öncesindekilere gözlerimle şahit oldum, şu an Devletle Kürtler veya Türklerle Kürtler arasında bir problem yok. Dün Cizre yürüyüşü sırasında bir Anne bağırıyordu Kürtçe, biz sizden , siz bizden gelin aldık, damat aldık, yok farkımız birbirimizden diye feryat ediyordu. Bölge halkı bu zulümden kurtulmak istiyor, zulmü yapan pkk, devlet Cizre'de sokağa çıkma yasağını keyfi uygulamadı ki, yasaktan önce hendekler kazılmış, devletin askerine bombalar, silahlar yöneltilmiş ve bu sebeple kontrolü ele geçirmek için yasak alındı. Devlet terörü destekliyor diyorsunuz kızıyorsunuz, devlet teröre son vermek istiyor yine kızıyorsunuz. Her seferinde aynı şeyleri söylemekten bıkmadık mı ? Suçlama kolay, ama öncesinde olan biteni neden görmez kimse ? Sen askere silah doğrultacaksın, şehit edeceksin, bomba atacaksın, hendek kazıp yolları engelleyeceksin, sonra asker işin içine girip yasağı koyunca vay efendim devlet sivillere zulüm ediyor.


Klavyene sağlık hocam