Demeley adlı üyeden alıntı

Hocam sen bana sorunu sor ben sana cevaplayayım diyorum.

Jandarma İstihbarat Terörle Mücadele de görev yapmış kimliklerinde İstihbarat ve Psikolojik Savaş Uzmanı yazan kendilerinde JİTEM tarafından verilmiş kimlikler olan insanları sana tanıtırım kanıtlarım ama defolup gidersin bu forumdan benim hiçbir havaya kapıldığım yok mafyacılıkla kara yapılarla da alakam olmaz. Değilim 2000 sonrasına aitim ben asker ve çeşitli görevlerle gittim gerek yok senin anılarına yeteri kadar var bende.. Yukardaki konun nedir sorunu yaz diyorum hala saptırdın diyorsun yaz zor birşey mi hadi cevaplayayım sana ... JÖH ile JİTEM uzaktan yakından alakası olmayan şeyler onlarıda nasıl benzettin gerçekten merak ettim..


Hadi sor sorularını bekliyorum MÖ başla istediğin yerden sor


Hala askerlik anılarını anlatıp çok bilmişlik taslıyorsun. Jitemin Jöhün ne olduğunu iyi biliyoruz fakat senin gibi ağzımıza dolamıyoruz. Sen bir jitemli tanıyorsun diye ben ticaret yaptığım bu forumdan neden gideceğim arkadaşım bu neyin kafası. Jitem de Jöhde, Subay da uzman da bu vatana hizmet ediyor, maaşını vergimizden alıyor. Sınırlarımızı koruyor, iç güvenliği sağlıyor. Hepsi bu vatanın evladı bizde bu vatanın evladıyız. BU konuyu kapattık.

Yazdıklarım yukarda yazılı atatürk döneminden bahsettim o öldükten sonra yapılan yanlışlardan, terörü neyin meydana getirdiğinden bahsettim. o konuyu bul başından sonuna kadar oku ve bana tatmin edici ve açıklayıcı bir cevap yaz bilgini ölçücem. Bekliyorum.