FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Evet doğrudur, PKK'yi hala çözüm olarak gören halk cahildir katılıyorum. Ancak hangi anne oğlunun öldürülmesini ister hangi baba oğlunun öldürülmesini ister. Çocuğu ne kadar yanlış yaparsa yapsın kim ister besleyip büyüttüğü evladının öldürülmesini. Orda halkın büyük bir bölümü birbiri ile akrabadır. Kim ister akrabasının öldürülmesini. Yüzde doksan dokuzu gençlerin PKK'ye katılmasını istemez. Ama katıldı diye de insanının öldürülmesini de hoş görmez. Zira bilir çocuğunun bir taşeron işçisinden farksız olduğunu, bir hiç uğruna ölüp öldürdüğünü.

Şimdi bu Cizre meselesi ortadayken hala Kürtler'le devletin sorunu neye getirirsek hiçbir şey anlatamamışız demektir birbirimize.

Başka bir mesajda hani PKK kalleş bir örgüttü demişsiniz. Söylemimin arkasındayım. Ben dağa zorla çıkarılıp öldürülenler haricinde hiçbirine karşı kalben bir acıma duymuyorum. Öldürmeye giden ölmeyi de göze almıştır.

Emin ol, dağa ben zorla çıkarılsam, bunu laf olsun diye söylemiyorum. Nasılsa öleceğim o Allahın dağında öyle değil mi? Askerime kurşun sıkacağıma kendi kafama sıkarım. Sen o ayakları geçeceksin en başta. PKK'nın, dağdakilerin, bölücülerin tümüne lanet edemeyen herkes onlarla aynı saftadır.