Mesajları baştan sona okuyorumda konuya kısaca gelince Pkk(Terörist) ile anlaşma olmaz.Çözüm sürecine başladıkda noldu ne değişti ? Pkk bu süreçte kendini daha da güçlendirdi şehirlerimizin içine kadar indiler polislerimize saldırdılar.
Ayrıca @Demeley arkadaşımızında dediği gibi doğudaki insanlarımızın geneli PKKye destek olacaklarına karşı çıksalar askerimize taş atmak yerine molotof atmak yerine birlik olsalar ordan PKK'yı her türlü çıkarırlar.Ama onlar Pkk şehire indiğinde güle oynaya karşılayan fakat askerlerimiz şehire inip hastaneye bile gideceği zaman taşlıyolar.
Dediklerimden kimse Kürt-Türk ayrımı da çıkarmısın.Benim kardeş bildiğim kürt olupta bayrağımızı evine asan vatanını seven tanıdıklarımda çok.
PKK ile HDP'de aynı yolda ilerlemektedir bunu her konuşmalarında fotoğraflarında her defasında görüyoruz. ikisininde amacının ne olduğu belli ama bu vatanı Allahın izniyle kimse alamaz !
Ayrıca @Demeley arkadaşımızında dediği gibi doğudaki insanlarımızın geneli PKKye destek olacaklarına karşı çıksalar askerimize taş atmak yerine molotof atmak yerine birlik olsalar ordan PKK'yı her türlü çıkarırlar.Ama onlar Pkk şehire indiğinde güle oynaya karşılayan fakat askerlerimiz şehire inip hastaneye bile gideceği zaman taşlıyolar.
Dediklerimden kimse Kürt-Türk ayrımı da çıkarmısın.Benim kardeş bildiğim kürt olupta bayrağımızı evine asan vatanını seven tanıdıklarımda çok.
PKK ile HDP'de aynı yolda ilerlemektedir bunu her konuşmalarında fotoğraflarında her defasında görüyoruz. ikisininde amacının ne olduğu belli ama bu vatanı Allahın izniyle kimse alamaz !
Bİzde onu diyoruz zaten Kürtler ve Türkler ayrışmasın, Devletle bir olsun. Fakat HDP'nin amacı kanı susturmak ülke gündemine dönmek. HDP'nin pkk'ya gücü yetermi zannediyorsunuz. Size bir soru soracağım. HDP'nin PKK'ya gücü yetti dağdan indirdi diyelim. Herşey normale döndü ülkede. Pekiii. Bu kalıplaşmış toprak ağalığı, işçi sömürüsü, patron köleliği, topraksız köylü işsiz üniversiteli, fabrikasız şehirler, köyden kente göç, alabildiğine faşizm devam ettiği müddetçe PKK'dan daha güçlü bir terör örgütünün ortaya çıkmayacağının garantisini bana verebiliyormusunuz?
Ek Olarak:
Tamam hocam ben RTE ile iletişime geçeceğim Cizre'den itibaren Kürdistan kurulacak bakın şuandada halk tarafından PKK tarafından polisimize sevgi gösterileri yapılmış kutlamalar başlamış
http://www.durus24.com/haber/421/cizrede-polis-aracinin-gecisi-sirasinda-patlama
Askerime polisime atılan her merminin her bombanın mislini kurban olduğum Allahım o örgüte o örgüte destek verenlere yağdırır inşAllah..!
http://www.durus24.com/haber/421/cizrede-polis-aracinin-gecisi-sirasinda-patlama
Askerime polisime atılan her merminin her bombanın mislini kurban olduğum Allahım o örgüte o örgüte destek verenlere yağdırır inşAllah..!
Sen hala buradasın ve bana cevap vereceğin yerde aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun.