Demeley adlı üyeden alıntı



Kurban olduğum beni yaratan Allah'ım bu verdiğin bedenden Türk milletine bayrağına dinine ve atasına saygısızlık yapanların canlarından can almadan askerimin şehidimin kanının acısını alanlardan olmadan benim sen canımı alma LikeSend sana laf yetiştirmeyeceğim sende amin de Yaradan inşAllah bir gün bizi hayatta karşılaştırır hayat bu o zaman uzunca dertleşiriz çıkmak zorundayım şimdi sen güzelce at tut burada


Türk milletine bayrağına dinine ve atasına saygısızlık yapanların canlarından can almadan askerimin şehidimin kanının acısını alanlardan

Kusura bakma kardeşim hiç biri değilim ben, ayrıca yazdıklarımı okuyup anladıysan daha fazla kan dökülmemesi için gerekenleri yazdım, pkkyı muhatap alarak kürtlerin lideri sayarak yapılan çözüm sürecinin de yanlış olduğunu bundan 2 yıl önce de söylüyordum.
Atıp tuttuğumda yok tarih ortada kafama göre yorumlayacağım bir konu değil bu zaten, aksi iddianı doğrulayan kürtlerin bu ülkeye göçle geldiklerini yazan ya da kürtlerin topraklarının kürt-türk savaşı yaşanarak kazanıldığını doğrulayacak bir kaynağın varsa buyur sun okuyalım beraber.