Eğer bu ülkede sosyal devlet kurulmuş olsaydı, zengin fakir arasındaki uçurum olmamış olsaydı, doğu ile batı aynı anda kalkındırılmış olsaydı, Atatürk'ün kalkınma politikaları rafa kaldırılıp Kürt ağanın ve törenin eline teslim edilmemiş olsaydı, anadolu, patronun, beyin kölesi yapılmamış olsaydı, köy enstitüleri kapatılmayıp, yurdun en ücra köşelerinde bile akıllı, üretken insanlar gönderiliyor, köylü kalkındırılıyor olsaydı, çiftçi topraksız, işçi işsiz, öğrenci okulsuz bırakılmamış olsaydı, devletin her başına geçen servet sahibi olmamış olsaydı, yandaş kayırma olmamış olsaydı bu ülkede ne fakirlik, ne bölünme, ne pkk, ne terör, ne de faşizm olurdu. Herkes mutlu, bilimle teknolojiyle uğraşır, fakirlik olmaz, üniversiteliler işsiz, köylüler topraksız kalmazdı. Ve şuan kimse birbirini terörizm le suçlamaz herkes ya işiyle, ya sanatıyla, yada hobisiyle uğraşır olurdu.
Terör örgütleri neden ortaya çıkar, Neden Beslenir, Nasıl Büyür bu konular hakkın da da kısa cevap istiyorum.
Terörün nasıl bitirileceğine dairde bir iki cümlelik yazı istiyorum senden kısaca.
Terör örgütleri neden ortaya çıkar, Neden Beslenir, Nasıl Büyür bu konular hakkın da da kısa cevap istiyorum.
Terörün nasıl bitirileceğine dairde bir iki cümlelik yazı istiyorum senden kısaca.
Türkiye üzerinde bulunan PKK terör örgütünün ana temelleri Ermeni ye dayanmaktadır. Abdullah ÖCALAN'ın babası atesittir ve ermenidir kanıtlanmıştır. Ermenistan İran ve Kuzey Irak arasında oluşturduğu bölgesel etkinlikler ile kürt halkını ele geçirme çabası içindedir bunun amacı ise Ermenistan'ın Türk intikamını alabilmek amacıyla ülkede bölücülük yapmak ve toprakları bölmek. PKK gibi terör örgütleri dış ülkelerden ciddi güçler alır gerek silah gerek insan gerekse para.. PKK terör örgütünün birçok eğiticisinin İngiliz olduğu Osman paşa tarafından bizzat duydum. Neden ortaya çıkar..: size düşman olan ülkeler tarafından ülkenizde bölücülük ve iç savaş çıkartarak sizleri yıkmak isteme amaçları doğrultusunda ortaya çıkar yani sizi İnggiltere Almanya olarak değil PKK olarak yenmeye çalışır. Dış kaynaklardan asıl gücünü alır insan gücünü ise etkin olduğu bölgedeki halktan almaya çalışır bu gücü alıp alamaması halkın direncine bağlıdır. Büyümesi gelen desteklere halkın direncine ve ülkenin yetkililerine bağlıdır. ŞAyet halk direnmez destek verirse dış güçler iyi beslerse hükümette onları adam yerine koyarsa olur size PKK bir parti...
O bölgeyi iyi bilen karada Osman Paşa havada RAmiz paşa ıstıhbaratta Erdal komtuan gıbı ınsanlarla oncelıkle halkı ayrıstıracaksın halkını her turlu koruyacaksın sehır merkezınden temızlemeye baslayacaksın tıpkı 1995 de Osman paşanın yaptıgı gıbı halkı rahatlattıkrtan sonra ilköncelıkle havadan tsunamı pıltlarınla agır zahıyat vereceksın burada ıstıhbaratın cok cıddı ısı var halkın ıcındekı adılerı bulunması halkın guvenlııgı acısından onemlı hava saldırıların bıttımı kamp kamp ındıreceksın magaralarda adamları kalamayacak hale gelecek halk rahatlayacak sana guvenecek polıs elını kolunu sallayarak gezecek her yerde halkta aynı sekılde asker ıse obolgede hıcbırseye tavız vermıcek tum yetkı askerde olacak bakın nasıl çözuluyr hersey detay ıstersenız skype beklerım yazım hatalarını akşama düzelteceğim acilen çıkmam gerekiyor o yüzden hızlı oldu