Birincisi Atatürk'ün istediği şey bu değil Toprak Reformuydu. (araştırınız)
Çalışan ile çalışmayan arasında tabi ki fark olacak, ben oğluma mı bakacağım doğuda ki adama mı bakacağım? Tabi bağışlar, yardımlar olur da eşit olmamız imkansız. Dünyanın düzeni bu zaten.
Ayrıca köylülerden bahsediyorsunuz, şu an ki Cumhurbaşkanı en büyük örnek, Rize'nin bilmem hangi köyünden çıkmış bir isim. Ve daha nice örnekleri var. Lazı Kürdü vs. vs. çalışan, azmi olan ne olursa olsun kazanır arkadaş. Boş yapmayalım artık ya.
Ben çalışacağım, o yatarken ona yardım mı edeceğim?
Sen elinden geleni yap, sonra yardımını bekle. Canımız feda öyle..
Çalışan ile çalışmayan arasında tabi ki fark olacak, ben oğluma mı bakacağım doğuda ki adama mı bakacağım? Tabi bağışlar, yardımlar olur da eşit olmamız imkansız. Dünyanın düzeni bu zaten.
Ayrıca köylülerden bahsediyorsunuz, şu an ki Cumhurbaşkanı en büyük örnek, Rize'nin bilmem hangi köyünden çıkmış bir isim. Ve daha nice örnekleri var. Lazı Kürdü vs. vs. çalışan, azmi olan ne olursa olsun kazanır arkadaş. Boş yapmayalım artık ya.
Ben çalışacağım, o yatarken ona yardım mı edeceğim?
Sen elinden geleni yap, sonra yardımını bekle. Canımız feda öyle..
Lazpotter peki sana da yazıyorum.
Çalışan ile çalışmaya arasındaki fark diyorsun bugün bir fabrikada, maden ocağında çalışan işçiler 900 tl ücret ile 4 kişilik aileyi geçindirmeye çalışırken canla başla, terle azimle, bir müdür 40 bin tl maaş almaktadır oturduğu yerden hani çalışanla çalışmayan arasındaki fark.
Ben Toprak reformundan bahsettim Atatürk'ün istediği şey de aynen buydu. Köy enstitüleri projeleri de tam buna yönelikti. Doğu ve batıyı aynı anda kalkındırmak aynı anda fabrikalar açmak. Aynı anda üretimyapmak ve insanların üreterek kazanmasını sağlamak ülke de böyle kalkınır zaten.
Sana doğudaki adama bak diyenmi oldu. Reformlar yapıldıkça herkes kendine bakar. Şimdiden bahsetmedik konuyu çarpıttın sende hemen????
Dünyanın düzeni yolsuzluk, rüşvet, yandaş kayırmak, hırsızlık, ağalık, kölelik, aşırı zenginlik işviçre bankalarına para doldurmak, tatil bölgelerinden ada satın almak dedil. Dünyanın düzeni üretim, hak ve eşitce yaşamak.
Bu ülkede azmi olan maalesef kazanamıyor madenler de 900 tl uğruna geride çocuklarını bırakarak ölüyor. Oysaki Türkiye'deki tüm maden oacaklarına yaptırılacak olan yaşam odaları ın parası isviçre bankalarında bekliyor.