LazPotter adlı üyeden alıntı

Burada 3-5 arkadaş gördüm, onlarda sana bunun cevabını verdiler zaten. Devlete karşı silahlanmanın adı terörizmdir zaten, ne devrimcilik ne sosyalistlik ne halkçılık nede başka bir şeydir. Silahlı mücadeleye inanan insanlar ya asılır ya kesilir ya zincire vurulur ya da otobanda asfalta yapıştırılıp saatte 120+ km hızla giden arabaların vicdanına bırakılır.

Ek Olarak: SefaUygun o doğudaki şartlar Trabzonda ki ilçelerde de var, Rizedeki, Artvindeki ilçelerdede var. LAZİSTAN diye kudurup Ermenilere yaşadıkları bölgeyi peşkeş çeken bir oluşum gördün mü? Ben görmedim.

Bizde diyoruzki zaten terörizm olmasın. PKK ile mücadele edildi diyelim 10 yıl boyunca kan döküldü bitti pkk. Bu düzen böyle devam eetiği müddetce bazı dış güçler çıkar gençleri bir şekilde kandırıp bir örgüt kurar. Dağa çıkarı. Belki de pkk dan daha güçlü bir örgüt dikilir karşımıza. Biz diyoruzki sorunu kökünden halledelim. Kimse dağa çıkmasın, askerlerimiz dış güçlerin oyunuyla savaşmak zorunda kalmasın. Sosyal devleti kursunlar hırsızlık yağma talan bitsin. Böyle olduğu zaman gençleri kimse kandıramaz örgüt kurduramaz.