Öncelikle senden özür dilerim kardeşim. Hakaret amacıyla yazmamıştım sana malum ifadeyi, öyle değerlendirildi. Şimdi "bu herif" gibi ifadeler hoş değil. Bu konuda ya da açtığım hangi konu HDP propagandası? Konuyu verirken siyasi parti ismi geçmemesine dahi dikkat ediyorum. Bu konunun neresinde HDP propagandası var? Ya da HDP propagandası içeren hangi konum var?
Benim de çok konum hiçbir uyarı ya da açıklama olmadan silindi. Konunun içeriğinden ziyade konuda oluşan tartışmalardan dolayı siliniyor. Sizin konunuz da silinmemeliydi doğrusu budur.
Her neyse normalde cevap vermeyecektim ama özür dileme ihtiyacı hissettim. Söylediğim gibi sana hakaret amacıyla yazmamıştım siyasi görüşünü vurgulamak istemiştim.
Benim de çok konum hiçbir uyarı ya da açıklama olmadan silindi. Konunun içeriğinden ziyade konuda oluşan tartışmalardan dolayı siliniyor. Sizin konunuz da silinmemeliydi doğrusu budur.
Her neyse normalde cevap vermeyecektim ama özür dileme ihtiyacı hissettim. Söylediğim gibi sana hakaret amacıyla yazmamıştım siyasi görüşünü vurgulamak istemiştim.
senden değil yönetimden cevap bekliyorum. ne düşündüğün, ne yaptığın umrumda değil. ne yapmaya çalıştığını gayet net görüyorum zaten.