isousluer adlı üyeden alıntı

Ben de bunu diyecektim. Unutmuşum. O şartlar sadece doğuda değil batıda da var.

Bırakın allah aşkına,ne zaman yaşadığınız köye asker,jandarma baskın yapıp sürükleyerek götürdü sizi? Kaçı geri dönemedi? Orda yaşayan insanlarda kaçı sürekli dövüldü,örselendi,hakaret edildi? Ordaki şartları bilmeden yorum yapmak bu kadar kolay olmamalı.

Ekonomik ve sosyal olarak kötü şartlarda yaşayan insanlar her yerde olabilir ve kimse bunun için yaşadığı topraklardan ayrılmak,bölünmek istemez.Kim huzurlu bir ortamda canını hiçe sayarak böyle bir savaşın içine girer? Ancak bir insanın ailesine,değerine,şerefine ya da onuruna hakaret edilir,fiili saldırılarda bulunulursa o toplumun bölünmesi kaçınılmazdır.Ben haklıların yanındayım,sonuna kadarda bunların karşısında duracağım.Sadece ideolojileri için asılan gençlerimiz,Kürt olduğu için cezaevlerine atılıp işkence görenler,yaşadığı topraklarda gün yüzü gösterilmeyen insanlar.Hepsi kara bir lekedir.Ve kesinlikle söylüyorum ki,bu ortamların temeli oluşturan devlet'tir.Faşist ve yobaz düşüncenin dogmalarından kurtulamamış insanlardır.

Bunu ırkçılığın zincirlerinden kurtulmadıkça,kendi iradenizle düşünmedikçe anlayamayacaksınız.Bir gün gelecek siz ya da biz sözde vatan için boş yere can vereceğiz.

Ne zaman halkın,insanın devletten daha değerli olduğunu,halkın devleti var ettiğini anlarsak,kirli politikaların karşısında cesurca durabilirsek gençler ölmeyecek,bu amaçsız savaş sona erecek.